ANNONS:
ANNONS:

Ny säsong – ny Måltjuv

Holmalunds Molly Östlind blev årets Måltjuv 2015. I dag påbörjar vi årets tävling, som likt i fjol är uppdelad i både målgörande och gissningar.

Måltjuven

Första året med Måltjuven blev en succé. Det inkom flera gissningar på vem som skulle vinna guldskon från Lundgrens i Gräfsnäs, och i samband med Holmalunds kvalmatch mot IFK Nyköping prisades Molly Östlind för sin målskytte och Andreas Glännbro för att han gissat bäst i tävlingen.

Med start i dag har ni läsare chansen att gissa igen. Systemet är detsamma som i fjol, där målen är olika mycket värda beroende på i vilken division de är gjorda. Nedan ser ni hur mycket poäng ett mål i respektive division är värt.

Elitettan dam = Antal mål x 1,0
Division 2 dam = Antal mål x 0,8
Division 3 herr = Antal mål x 0,8
Division 3 dam = Antal mål x 0,6
Division 4 herr = Antal mål x 0,6
Division 4 dam = Antal mål x 0,5
Division 5 herr = Antal mål x 0,5
Division 6 herr = Antal mål x 0,4

Tävlingen innefattar alla seriematcher men däremot är eventuella kvalmatcher inte inkluderade. Fram till den 14 april har alla läsare chansen att gissa på vem som blir årets Måltjuv 2016. Endast en gissning per person, och den mailas in till jonas@lokalfotboll.se med ordet Måltjuven i ämndesraden. Utöver en gissning måste mailet innehålla namn och telefonnummer. Vinnaren av gissningstävlingen erhåller ett par skor till ett värde av tusen kronor från Skosalongen i Alingsås medan årets Måltjuv får en tjusig guldsko från Lundgrens i Gräfsnäs. Om det är flera personer som har gissat på rätt Måltjuv kommer lotten att avgöra vem som får presentkortet från Skosalongen.

Här kan du läsa fjolårets slutställning i Måltjuven.

Måltjuven      Skosalongen_Del7

2 svar på ”Ny säsong – ny Måltjuv”

Lämna en kommentar