ANNONS:
ANNONS:

Nya krafter kan komma att rädda Spark

Vi har tidigare skrivit om att BK Spark lägger ner verksamheten. Men nu kan ett extrainsatt årsmöte komma att rädda klubben.
– Vi är några stycken som anmält intresse och undersöker möjligheten av att rädda föreningen, säger Per Svensson, en av initiativtagarna.

Det ordinarie årsmötet har BK Spark redan klarat av och det gav ingen större förhoppning om att klubben – som bildades 1974 – skulle leva vidare. För en tid sedan drogs även laget i Boråssexan ur seriespelet inför 2018, och allt såg då nattsvart ut.

Men nu kan det eventuellt finnas en räddning. Per Svensson är en av flera gamla sparkare som pratat med nuvarande styrelse och anmält ett intresse av att fortsätta driva klubben i någon form. Nu väntar ytterligare ett årsmöte i slutet av månaden som kommer att avgöra föreningens framtid.

– Det finns ju inte många spelare kvar och ekonomin är vad jag förstår också lite trasslig. Så om det blir en fortsättning är det mest för att bevara klubben, varumärket och alla minnen vi gamla sparkare har. Men än så länge vet vi inte hur det blir så vi får se vad som händer framöver, säger Per Svensson.

Tror du personer i er grupp skulle kunna tänka sig en styrelsepost om det kommer så långt?
– Det tror jag absolut.

1 svar på ”Nya krafter kan komma att rädda Spark”

Lämna en kommentar