ANNONS:
ANNONS:

Nya matcher att se fram emot

Även den här veckan listar vi ett antal matcher som vi av någon anledning finner lite extra intressanta.

HH

Alingsås KIK – IK Frisco
Serie: Division 2 södra.
Kommentar: Frisco har full pott medan KIK har blandat och gett betydligt mer. Bortalaget är givetvis favorit här och jag tror också att Frisco tar en ny seger, även om det nog blir ganska tufft. KIK är bra i sina bästa stunder och Frisco har dessutom ett par tunga skador.
Tips: 1-2.

Vårgårda IK – Gunnilse IS
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: En ren seriefinal på Tånga som känns ganska vidöppen på förhand. Får VIK till en fullträff kan det självklart bli seger, men känslan är att gästerna borde vara hyfsat nöjda med ett kryss och inte gå bort sig i jakten på tre poäng. Rolig match – och jag tror på delad pott.
Tips: 1-1.

Frisco – Södra Härene IF
Serie: Division 6 Herrljunga.
Kommentar: Frisco är ny jumbo i tabellen efter att Långared plockat poäng den senaste veckan. SHIF kommer närmast från blytunga 1-6 mot Vedum och dessutom är Jonathan Johansson och Albin Andersson avstängda. Vidare är Fazel Omidi och Peter Andersson tveksamma efter skador senast, så jag tror Frisco har en bra chans att ta andra segern här.
Tips: 4-3.

Holmalunds IF – Sils IF
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Även om Michael Rosén inte fanns med förra helgen är detta första matchen sedan han officiellt tackade för sig. Förmodligen basar Mikael Prodér över laget, och frågan är hur tjejerna reagerar på det som hänt den senaste veckan. Tror Sil är ett tacksamt motstånd, för även om HIF har vissa tankar på annat håll bör det bli seger här.
Tips: 3-0.

Gerdskens BK – IFK Örby
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: GBK tycks orubbligt effektivt den här säsongen och det finns ingenting som tyder på att segersviten ska försvinna här. Grundkapaciteten mellan lagen är så pass olika att GBK inte ens måste upp på hundra procent för att vinna här. Det blir en ny trea.
Tips: 4-1

Vara SK – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: En oerhört viktig match runt de nedre strecken. Det skiljer en poäng mellan lagen efter att Vara repat sig efter en bedrövlig start på serien. Vann senast mot Tidaholm med 3-0, medan HIF kommer från tre raka kryss. Alingsåsarna har haft svårt att hålla jämnheten i 90 minuter så det här känns som en helt öppen historia.
Tips: 2-2

2 svar på ”Nya matcher att se fram emot”

Lämna en kommentar