ANNONS:
ANNONS:

Nya matcher – ny lista

Helgen närmar sig med stormsteg. Och som vanligt har vi listat de hetaste matcherna för våra lokala lag.

HH

Alingsås IF – Skene IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Ett hyperintressant toppmöte mellan två lag som imponerat hittills. Skene är obesegrat och kommer närmast från derbyseger mot Kinna med 2-0 inför nästan tusen åskådare. Detta blir tajt, och skulle kunna bli ett klyk och AIF:s första poängtapp. Men jag väljer att tro på sjätte raka och ge de gröna tipset.
Tips: 2-1.

FC Alingsås – Annelunds IF
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Efter en strålande start har Annelund nu inte vunnit på två matcher. Här känns gästerna dock som det bättre laget mot ett FC som inte vunnit sedan premiären. Men hemma på konstgräset är FC alltid farligt och det blir nog en fajt ända in i kaklet.
Tips: 2-3.

Södra Härene – Frisco
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: Södra Härene tog en imponerande seger mot Vedum senast och Frisco är inne i en bra trend med tre raka segrar. Men här tror jag inte att gästerna räcker till utan Härene vinner komfortabelt.
Tips: 4-0.

IK Frisco – Skoftebyn
Serie: Division 2 västra.
Kommentar: Två sjupoängare möts, och båda behöver vinna här för att haka på den absoluta toppen. Och hemma på Katebo kommer tredje raka segern för ett formstarkt Frisco.
Tips: 2-0.

Vårgårda IK – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Tidaholm är ett av de lag som jagar strax bakom den lokala tätduon. De betyder att gästerna behöver vinna här för att inte halka ännu längre efter. Men jag tror VIK är lite vassare och tar tre nya poäng.
Tips: 2-1.

Hemsjö IF – Äspereds IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Toppmöte väntar på Byvallen, och det är Hemsjö som leder serien på målskillnad. HIF har varit strålande och jag tror de befäster sin serieledning via tre nya poäng.
Tips: 4-2.

1 svar på ”Nya matcher – ny lista”

  1. Har du någon koll på hur Holmalunds trupp ser ut inför helgen? Någon av de skadade som är borta? 🙂
    Forza!

    Svara

Lämna en kommentar