ANNONS:
ANNONS:

Nya viktiga höstmatcher

Nu blir poängen allt viktigare runt alla streck i tabellerna. Vi har listat några av de mest betydelsefulla matcherna inför helgen.

HH

Mjörn – Sollebrunn
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Mjörn tog en imponerande seger senaste men även Sollebrunn har gått starkt på slutet. Gästerna bör också vinna här för att behålla sin fina placering i toppen av tabellen, och jag håller SAIK som favorit.
Tips: 1-3.

Holmalunds IF – QBIK
Serie: Elitettan.
Kommentar: Efter två tuffa bortamatcher är det dags för Holmalund att studsa tillbaka hemma mot QBIK. HIF behöver sannolikt några poäng till för att definitivt säkra kontraktet och ett bottenlag på hemmaplan är ett bra läge att ta tre av dem.
Tips: 2-0.

Skene – Alingsås IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Skene på bortaplan är ingen lätt uppgift och här krävs det en helgjuten insats för att vända hem med tre poäng. Alingsås IF är så klart favorit men Skene har skrällpotential, i synnerhet eftersom de spelar för att slå sin på topp tre och en kvalplats mot trean.
Tips: 2-2.

IFK Tidaholm – Vårgårda IK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Trots Vårgårdas skrala poängutdelning på sistone har man fem poäng att gå på i toppen av tabellen. Tidaholm på bortaplan är dock en vansklig uppgift och VIK måste bli vassare framför motståndarnas mål om detta ska gå vägen. Plus att det gäller att hålla koll på seriens skyttekung Dennis Bergström.
Tips: 2-4.

Holmalunds IF – Ulricehamn IFK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Varje poäng är oerhört viktig för Holmalund i den tajta kampen strax bakom VIK. Gästerna ligger på kvalplats nedåt, och spelar således för sin överlevnad. Detta blir en tuff och tät match, där Holmalund till slut vinner. Tror jag alltså.
Tips: 3-1.

Lämna en kommentar