ANNONS:
ANNONS:

Olivia slog till igen

Olivia Sultan har gjort en rad viktiga mål för Holmalund i höst. Och i lördags visade hon vägen med 1-0 i kvalmötet mot IFK Nyköping.
– Men det var jämnare än 4-0, säger 18-åringen ödmjukt.

Olivia Sultan.
Olivia Sultan.

Holmalund satte ner foten rejält när man körde över IFK Nyköping med 4-0 i dubbelmötets första akt. Men det var jämnare än vad siffrorna visar, menar Olivia Sultan.

– De hade några bra lägen som Moa räddade, och de hade även ett mål som dömdes bort för offside som jag inte vet om det var offside, säger hon.

Nu blev det istället Olivia som gjorde 1-0 efter fint samarbete med Antonia Ferm Sandberg. Och när Sofia Andersson utökade till 2-0 fick Holmalund matchen dit de ville.

– Det var viktigt att vi gjorde 2-0 precis innan paus. Det var nog tungt för Nyköping att få det emot sig, menar Olivia.

I andra halvlek fortsatte HIF att vara effektivas och Antonia Ferm Sandberg ordnade 3-0 innan Alexandra Schwartz spikade siffrorna till 4-0.

– Ett jättebra resultat så bra, även om matchen var jämnare än så. Vi var väldigt glada efter matchen, men nu gäller det att ladda om. Det är ju en match kvar, säger Olivia, som har svårt att förklara både lagets succé och hennes näsa för att göra viktiga mål.

– Tror inte att vi tänker så mycket utan vi bara kör på hela tiden. Det kanske är det som är hemligheten, skrattar hon.

På lördag spelas returmötet med IFK Nyköping på Alströmervallen.

Lämna en kommentar