ANNONS:
ANNONS:

ÖSK derbyvann mot SMSK

TV: Östadkulle SK hade inga större problem att bortabesegra Stora Mellby. Fredagens match på Brynet slutade hela 6-0 till gulsvart.

Referatet med Jonas

Markus Larsson gav gästerna ledningen efter 20 minuter spel och inte långt senare blev Stora Mellbys målvakt Andreas Olsson Attedal utvisad. Torbjörn Lund fick varning för sin tackling mot SMSK-keepern, som ändå sa några mindre väl valda ord och fick syna det röda kortet. Emil Hermansson hoppade in mellan stolparna men innan han blev varm i kläderna utökade Jimmy Jansson ÖSK:s ledning till 2-0.

I början av andra halvlek hade Emanuel Kwasi en bra nick, men bollen smet utanför Oscar Walings stolpe i ÖSK-målet. Efter det var det tunnsått med chanser för det decimerade hemmalaget och istället kunde ÖSK glida ifrån mälmässigt. Markus Larssons vänsterfot placerade in 3-0 och Linus Broberg satte dit 4-0 innan Robin Liljedahl gjorde 5-0 efter förtjänstfullt arbete av Torbjörn Lund.

I slutet av matchen nickade sedan Elias Ekman in 6-0 och därmed var det game, set och match till Östadkulle, som har inlett seriespelet med två raka segrar och 11-0 i målskillnad.

SMSK

Anton Lennde.
Anton Lende var bäst i SMSK.
David Johansson.
Inedahl
Per Inedahls och Lasse Karlssons SMSK är utan seger hittills.

Säven/Hol – Annelunds IF 1-4
S/H: Niklas Lundstedt.  AIF: Tobias Holmén, Gustav Carlsson, Tobias Andersson, Jesper Blom.

Södra Vings IF – FC Alingsås 3-1
Mål: Birkan Ramadanovic

IK Frisco – Vedum 1-6
Mål: Sebastian Santamans.

Södra Härene – Järpås 5-2
Mål: Viktor Henriksson, Albin Andersson, Fazel Omidi, Alexander Asservik, David Andersson.

Hemsjö – Trollhättans FF 4-1
Mål: William Stridsberg 2, Kjell Andersson, Tobias Olausson.

Trollhättan Syrianska – Mjörn 6-0

Wargöns IK – Sollebrunn 1-2
Mål:
Filip Johansson, Christoffer Frisk.

Sollebrunns AIK – Halvorstorp/TFK/Troll. Bois 0-7

Hudene – IFK Trollhättan 7-0
Mål: Sofia Hjortman 3, Johanna Karlin 2, Mikaela Andersson 1, Marie Edvardsson 1.

Hestrafors – Östadkulle SK 1-1
Mål: Alice Olausson.