ANNONS:
ANNONS:

ÖSK kan få plats i division 3

Så har även serieförslagen till damernas division 4 anlänt. Där saknas i nuläget Östadkulle SK. 
– Vi väntar på besked från förbundet, men eventuellt får vi en plats i division 3, säger ordförande Roger Lindberg.

ÖSK var nära att ta steget upp till trean i höstas men föll i kvalet efter en i övrigt bra säsong. Men nu kan det bli uppflyttning ändå efter att det uppstått en vakans i division 3.

– Vi fick en förfrågan och tackade ja. Men sen hörde förbundet av sig igen och förklarade att de frågat fel lag. Det var en annan klubb som egentligen skulle haft frågan före oss så nu ligger bollen hos dem. Men vi hoppas att de tackar nej så vi får spela i division 3, säger Roger Lindberg, som tror att ett besked kommer under nästa vecka.

Vad det gäller truppen är det klart att skyttedrottningen Julia Gustavsson (15 mål i fjol) lämnar Lenavallen på grund av flytt. Men istället hoppas Roger Lindberg på några förstärkningar.

– Tjejerna sköter det där själva och jag vet inte vad som är klart riktigt men det har pratats om några stycken från Holmalund. Bland annat Sofia Andersson som bor i Östadkulle nu, men hon ska ha barn i maj tror jag så det blir väl tidigast till hösten eller året där på, säger Roger Lindberg.

Vad det gäller Martin Lindstrands efterträdare på tränarbänken går arbetet framåt.

– Vi ska träffa två personer nu, varav en har hört av sig själv och visat intresse. Så förhoppningsvis kan vi komma överens med någon av dem.

SERIEFÖRSLAG UTAN ÖSTADKULLE

DIVISION 4 VÄSTRA
Främmestad
Halvorstorp
Södra Härene
Emtunga
IFK Trollhättan
JK10
Åsaka
Saleby/järpås
Sjuntorp

DIVISION 4 SÖDRA
Äspered
Rävlanda
Kronäng
Hemsjö
Öxnevalla
Hestrafors
Hajom/Björketorp
Byttorp/Kabel 80

FOTNOT
Det är Tvärred/Vegby som fått en plats i division 2 och därmed finns en lucka att fylla i trean. Om ÖSK får möjligheten hamnar man i samma serie som SAIK/SMSK och Alingsås KIK. I annat fall hamnar man i någon av division 4-serierna ovan.

Lämna en kommentar