ANNONS:
ANNONS:

På måndag smäller det i sporthallen

Traditionens makt är stark inom fotbollen. Därför är det många som ser fram emot klassiska Sparbanken Cup på Trettondagen, som även i år arrangeras av Hols IF.

Vårgårda IK är regerande mästare efter att 2019 ha slagit Östadkulle SK i finalen i den ofta rafflande turneringen i Vårgårda Sporthall. Dagen då sämre lag kan slå ut bättre med hjälp av handikappstraffar inför varje match ökar på spänningen, och cupen är också en av mycket få som har kvar de stora målen.

På måndag sparkar arrangörsklubben Säven/Hol igång med första matchen mot Alingsås IF klockan 9.00. Efter det rullar det på med fyra fyrlagsgrupper där de två främsta tar sig till eftermiddagens kvartsfinaler.

– Vårgårda IK FK är ju inte med så där har Mjörn kommit in istället. De har inte varit med de sista åren men nu hörde de av sig själva och ville spela och det passade ju väldigt bra i år, säger Gerhard Ohlsson i arrangörsstaben.

Årets cup blir den 37:e i ordningen. Den första upplagen – 1984 – vanns av Långareds BoIS. Vilka som vinner år 2020 vet vi strax efter 19.30 på måndagskvällen.

Lämna en kommentar