ANNONS:
ANNONS:

Peno vill ha matchträning

I fredags gjorde Peter Andersson debut för Vårgårda IK FK efter att ha skrivits över från IK i division 3.
– Jag behöver spela lite matcher, säger han.

Peno

Peter Andersson kom till Vårgårda IK från Södra Härene i vintras. Hans knä var ett frågetecken, men det har pallat den hårdare träningen.

– Knäet har blivit mycket bättre och är väl så bra det kan bli. Jag har gjort tester och de är förvånade att jag kunde spela över huvud taget förra året. Men nu har jag kört mycket rehab och har fått bättre rörlighet i knäet, säger Peno.

En del andra småskavanker har dock gjort sig påminda och hittills har det blivit sparsamt matchande. Men nu när han är matchklar bad han själv om att få lira några matcher med FK.

– Jag behöver matchträning så det blir nog några fler matcher med FK nu framöver. Men jag tränar fortfarande med IK och jag tycker att formen är ganska bra. Men jag tycker absolut inte att jag borde ha en plats i startelvan i trean, de som har spelat har gjort det bra och är bättre än jag.

– Men jag finns med som ett alternativ om det skulle bli skador och avstängningar för någon match som mittback skulle jag nog klara av. Truppen är ju inte jättebred så den här lösningen känns bra för mig. Jag tränar mer och hårdare här än vad jag hade gjort i Södra Härene och det är bra för min kropp. Så det känns inte aktuellt att gå tillbaka dit nu.

Från Vårgårdalägret kan vi också meddela att Alexander Stavander skrivits över från FK till IK, vilket sannolikt har att göra med att Adam Borhammar Wahlin lämnat division 3-klubben.

Lämna en kommentar