ANNONS:
ANNONS:

Prodér gläds åt tufft motstånd

Den 20 mars lirar Holmalunds IF träningsmatch mot Hammarby. Just att möta lag från Elitettan är viktigt inför det som komma skall, tycker Mikael Prodér.
– Jätteviktigt att vi får göra såna här ”riktiga” matcher, säger HIF-tränaren.

Prodér

Snart drar allvaret igång för HIF med stenhårda matcher i Elitettan. Även ekonomisk går Alingsåslaget mot en kostsam säsong, men Mikael Prodér menar att det måste finnas utrymme för några längre resor även till träningsmatcherna.

– Vi har blivit inbjudna till Hammarby och ska möta dem nästa helg. Vi har inte fått resan godkänd av klubben än men jag hoppas verkligen att det löser sig. Annars behöver vi hitta en annan sponsor för vi måste verkligen få spela den här matchen. Vi gör det som en riktig match med förberedande träning dagen innan. Det är precis det vi behöver för att få känna på hur det är i Elitettan, och dessutom tror jag Hammarby är bra i år, säger Mikael Prodér, vars HIF inte möter några fler lag från Elitettan i träningsmatcherna.

– Vi har försökt med Kungsbacka lite men det har varit svårt att få till. Det gör den här Hammarbymatchen ännu viktigare.

Redan till helgen träningssspelar HIF mot både Rössö och Lidköpings FK.

– Vi kör ganska tufft nu, men det gäller att alla hittar sina roller i laget, säger Prodér som gläds åt att Jessica Julin flyttat till Alingsås.

– Nu är hon med och kör alla bollpass med oss plus att hon kör en del själv. Det ger hela laget, klubben och tränarstaben en ny dimension när hon är med så det känns riktigt bra.

Lämna en kommentar