ANNONS:
ANNONS:

Prodér klar för nytt uppdrag

Efter den tråkiga sortin från Holmalunds IF har Mikael Prodér gjort klart med en ny klubb. Han bli huvudtränare för Hovås/Billdals lag i F19-serien.
– Känns riktigt bra, säger Prodér.

Prodér

Det gick inte många dagar från det att Mikael lämnade Holmalund förrän telefonen började att ringa. Det fanns anbud från en herrklubb och två damklubbar på närmare håll, men Prodér valde ändå att börja pendla till Hovås/Billdal.

– Kim (Björkegren, huvudtränare) ringde själv och frågade och då kändes det så klart väldigt bra. Det är en bit att åka eftersom vi bor i Tråvad, men det är kul att komma mot Göteborgshållet och Hovås är en riktigt bra klubb. A-laget har uttalat inom gruppen att de ska ta en direktplats till allsvenskan och just nu har de den. Och i F19 finns det många duktiga tjejer så jag ser verkligen fram emot det här, säger Mikael, som nu lagt tiden i Holmalund bakom sig.

– Det är bara att gå vidare och jag gör första passet med Hovås nu i kväll (måndag).

Mikael Prodér berättar att kontraktet i första hand skrivs säsongen ut. Den 10 juli möts Holmalund och Hovås/Billdal i Elitettan. En inte alltför vågad gissning är att Mikael Prodér står på läktaren i den matchen.

Lämna en kommentar