ANNONS:
ANNONS:

Robin har debuterat i GBK

När Gerdsken i lördags besegrade Lerum i en träningsmatch fanns Robin Westby med i Alingsåslaget. Och det kan bli en fortsättning i gulsvart.
– Jag vill vara med i gruppen på ett eller annat sätt, säger 32-åringen.

Robin Westby, här i Varatröjan längst till höger på bilden, byter gulsvart mot gulsvart.
Robin Westby, här i Varatröjan längst till höger på bilden, byter gulsvart mot gulsvart.

Som lokalfotboll.se/0322 tidigare skrivit om har Robin Westby varit en tongivande spelare i Vara SK de senaste åren. Han har dock bott i Alingsås en längre tid och nu när han börjar jobba i Borås var ett klubbyte nödvändigt om karriären skulle fortsätta.

– Jag har skrivit på och är Gerdskens spelare, och det var roligt att spela i lördags. Men det är fortfarande osäkert hur mycket jag kommer att kunna vara med och det är öppna kort mellan mig och Gerdsken som gäller, säger Robin.

Han har bara gjort en handfull träningspass med alingsåsarna, men han ser gärna att det blir mer av den varan.

– Jag älskar fotboll och vill vara med i gruppen på ett eller annat sätt. Sen är inte det viktigaste för mig att jag är med och spelar varje match. Men det kan hända mycket under en säsong och det kan vara bra att ha en extra gubbe att stoppa in när det behövs.

Det är framför allt arbetssituationen som gör att Robin inte kan träna fullt ut.

– Jag började jobba i Borås förra veckan så det är fortfarande svårt att säga hur det blir. Sen är väl min tid där man tränar fem dagar i veckan kanske förbi så jag hade nog inte varit där varje pass ändå. Men jag ska vara med och träna så mycket jag kan så får vi se i vilken omfattning jag kommer att spela.

Lämna en kommentar