ANNONS:
ANNONS:

Rutinerad mittback tränar med GBK

Robin Westby har varit lagkapten i Vara SK och var stabil mittback när laget vann division 4 i höstas. Men nu känner han sig för hos Gerdskens BK.
– Det är helt förutsättningslöst än så länge, så vi får se vad det blir av det, säger 32-åringen.

Robin Westby, före detta Johansson, är född och uppvuxen i Vara och har i många år varit en viktig kugge i VSK. Men han har bott i Alingsås i sju år, och pendlat till träning och matcher.

– Det har blivit så. Men jag jobbar på Stayhard i Herrljunga och nu flyttar vi snart till Borås. Då fungerar det inte att pendla till Vara längre, förklarar Robin.

Före årsskiftet hörde Gerdsken av sig, och sedan dess har parterna haft kontakt med varandra. Robin har också varit och tränat tre gånger med laget.

– Jag slutade inte i Vara för att jag var trött på fotboll, utan jag vill fortfarande engagera mig på något sätt. Sen får vi se vad det blir av det i Gerdsken. Om det inte blir någonting, om jag kan finnas med som backup vid skador eller om jag är med som alla andra, säger Robin, som beskriver dialogen med GBK som öppen.

– Vi har högt till tak och än så länge är det här helt förutsättningslöst. Jag vet inte vilken nivå jag vill lägga mig på, så jag håller på och känner efter än så länge.

Lämna en kommentar