ANNONS:
ANNONS:

Samuel Thorell assisterar Klingberg

Alingsås IF värvar från lokalrivalen Gerdskens BK. Samuel Thorell blir tillsammans med Calle Skoglöf assisterande tränare åt Niklas Klingberg.
– Behövs alltid mycket folk runt laget, säger AIF:s Lasse Samuelsson.

Samuel Thorell – som vi känner som en av årets gästskribenter – byter gult mot grönt. Efter en säsong som assisterande tränare åt Lars-Petter Björk får han nu samma roll åt Niklas Klingberg i Alingsås IF. Noterbart är att AIF även har förlängt med årets assisterande tränare Calle Skoglöf.

– Nu känns det riktigt bra på tränarfronten med tre tränare. Calle har ju även hand om målvakterna, så vi känns bra rustade, säger Lasse Samuelsson, som bekräftar att man nu också säkrat upp med två tränare på avbytarbänken om Niklas Klingberg får för sig att spela själv.

– Det är ju inte meningen att han ska spela, men det var det ju inte i år heller och han har ju spelat lite. Även i trean är han ju så mycket bättre än alla spelare vi möter så det är klart att han skulle tillföra. Men vi får se hur det utvecklar sig.

Samuel Thorell var först i princip överens med en fortsättning i GBK, där han skulle få ansvaret för juniorlaget. Men trots att detta bekräftades på Twitter av både Gerdskens BK och Samuel Thorell själv blir det nu ett klubbyte.

– Jag har fått ett fantastiskt bemötande i AIF och ser fram emot säsongen 2019, säger Samuel Thorell.

2 svar på ”Samuel Thorell assisterar Klingberg”

  1. Märkligt av AIF att ”värva” en ledare som muntligt var klar för ett nytt uppdrag i en grannförening.
    Gör säkert framtida eventuella samarbeten lättare.

    Svara
  2. Märkligt att AIF ”värvar” en ledare som muntligt är kontrakterad för 2019 från grannklubben man samarbetar med på många olika plan.
    Bra grund för framtida samarbeten ?
    Är det sådan kris i AIF så man är beredd att stöta sig med sina kollegor i staden eller är det ett tecken på storhetsvansinne ?

    Svara

Lämna en kommentar