ANNONS:
ANNONS:

Sandra optimist: "Detta ska stärka oss"

Sandra Augustsson har gjort succé med sina åtta mål i Elitettan. Nu, efter en turbulent vecka, laddar hon för en fortsättning i klubben.
– Jag hoppas att det som har hänt ska stärka oss, säger anfallaren.

Augustsson

Sandra Augustsson är bördig från Skepplanda men hämtades till Holmalund från QBIK, där hon i fjol spelade i Elitettan. Det var Mikael Prodér som tog kontakten med henne, men hon vill inte kommentera huruvida hon var en av de spelare som förre tränaren Prodér ska ha skrivit egna avtal med. Vad hon tycker om situationen som uppstått behåller hon också för sig själv.

– Jag vill inte kommentera det alls. Nu har jag fullt fokus på det fotbollsmässiga och jag är inställd på att köra på i Holmalund så länge det funkar bar med pendling och allting, säger Sandra, som trots målfabrikationen inte hört något från någon annan klubb.

– Nej, det har jag inte gjort.

Augustsson var sjuk delar av förra veckan och låg hemma när det blåste som värst runt Holmalund. Men hon tycker ändå att laget lyckades mobilisera kraft till lördagens match mot Kalmar.

– För egen del fanns det inga andra tankar i skallen än matchen och jag tror inte att det var så hos någon annan heller. Jag tycker vi gjorde en bättre prestation än de senaste matcherna även om vi åkte på ett par onödiga mål i början av andra halvlek. Nu är det en viktig match på torsdag borta mot Kungsbacka som det är fullt fokus på. Det blir nästan som ett derby.

Sandra berättar att stora delar av Holmalunds A-trupp hade ett litet möte i går för att samla styrkorna. Och hon tror inte att det kommer bli någon spelarflykt från klubben.

– Det kändes som vi var överens om att detta ska stärka oss och att vi ska visa att vi är ett bra fotbollslag även i fortsättningen. Så jag tror inte att det blir så många som kommer att lämna Holmalund.

Hur känns det utan Mikael Prodér?
– Jag har fullt förtroende för Julin (Jessica) och tycker om alla andra tränare också. Så för min del är det bara att köra på som vanligt.

Läs mer: Mikael Prodér får sparken

Läs mer: Jessica Julin tar över Holmalund

Lämna en kommentar