ANNONS:
ANNONS:

Skyttekungen siktar på 40 baljor

Nio mål mot Floby och 31 totalt. Säven/Hols Christoffer Krabbe har gjort en lysande säsong så här långt.
– Känner att jag fått ut det jag har i mig, säger 31-åringen.

Christoffer Krabbe har i flera år varit en återkommande målskytt i den lokala fotbollen. Han har spelat både i division 3 och 4, men det är i division 5 han de senaste säsongerna satt skräck i motståndarna.

– Jag gjorde 22 mål i fjol och då kände jag ändå att jag hade mer i mig. Nu har jag fått bättre utdelning i år, säger Krabbe.

Som alltså gjorde nio mål mot Floby i helgen som noterats för totalt 31 fullträffar på de 14 spelade matcherna.

– Tycker ändå inte Floby var så dåliga. Det blev islossning och nästan alla lägen jag hade gick in. Kunde väl gjort något mer mål men procenten var ändå väldigt hög. Men som lag kunde vi gjort några till för vi missade en del bra chanser.

31 totalt, vad är målet nu?
– Har inte haft någon målsättning i antal mål, och nu när jag gjort 31 är jag egentligen ganska nöjd. Men självklart ska jag försöka fortsätta näta och kommer jag upp i 40 hade det varit grymt kul.

Säven/Hol har stora möjligheter att i år ta hem division 5. Fristad och Södra Ving utmanar i toppen, men Christoffer tror på goda chanser.

– Vi vann mot båda dem på bortaplan i våras så vi har ett bra utgångsläge nu, och självklart måste vi gå för det. Men det gäller att behålla nivån i alla matcher så vi inte tappar onödiga poäng.

Trots vårens målsuccé var det inga klubbar högre upp i seriesystemet som hörde av sig under sommaren.

– Inget konkret, utan bara lite löst snack med kompisar i de andra lagen. Men jag känner inte något supersug efter spel högre upp igen utan jag trivs väldigt bra i Säven/Hol och det vore riktigt skoj att vinna serien.

Nästa hinder att passera är Tvärred/Vegby på Hols IP i kväll. Om Christoffer Krabbe gör mål? Ja, allt annat vore väl en skräll.

Lämna en kommentar