ANNONS:
ANNONS:

SM-brons för Holmalund

Efter gårdagens semifinalförlust säkrade Holmalund i dag bronset i futsal-SM. Det blev hela 7-0 mot IFK Göteborg i medaljfajten.

HIF Brons

Efter en svag andra halvlek i går kväll när ledning med 4-2 förvandlades till förlust med 6-4 mot Lindahls FF väntade IFK Göteborg i dagens bronsmatch. Där gjorde HIF proceduren kort med motståndet och vann med hela 7-0.

– Vi var riktigt taggade för IFK hade tydligen gått ut och sagt att deras brons var klart. Dessutom har vi spelat oavgjort mot dem i futsalserien så detta var riktigt skönt, säger Emilia Hafström, som gjorde ett av målen när Blåvitt krossades.

Nu på söndagen är Emilia några av de tjejer som sitter kvar i Uddevalla för att se på finalen.

– Det känns lite vemodigt att titta på. Man hade mycket hellre laddat för att spela final nu, säger Emilia, som inte riktigt vet vad raset i semifinalen mot Lindahls kom ifrån.

– Alla spelare tog inte det jobbet som krävdes. Samtidigt ändrade de sitt spel lite och vi hade svårt att anpassa oss till det. Vi är ju inget riktigt futsallag så vi har bara ett sätt att spela. Men segern i bronsmatchen visar ändå att vi hör hemma här uppe. Och det var riktigt fräckt att vara med om det här, med websändning och allting.

Målskyttar när bronset säkrades var Olivia Sultan 2, Sofia Andersson 2, Ronia Gustafsson, Antonia Ferm Sandberg och Emilia Hafström.

Lämna en kommentar