ANNONS:
ANNONS:

Bengtsson positiv trots ny förlust

BK Spark förlorade måndagens hemmamatch mot Upphärad med 4-1.
– Det var en ganska jämn match och vi kunde ha fått en pinne me lite tur, säger Sparktränare Niklas Bengtsson.

Referatet med Jonas

Efter 0-5 borta mot Sjuntorp var det i dags för hemmapremiär för BK Spark. Det började illa med 0-1 i baken omgående, men Ramshed Hasanov höll sig framme och kvitterade på en retur.

– Tycker att vi gör en bra match. Vi spelade bra och hade många fina kombinationer och skapade också en hel del. Men tyvärr fick vi inte riktigt dit bollarna, säger Niklas Bengtsson.

Istället gick Upphärad fram till 3-1 och när Spark jagade målmässig kontakt i andra halvlek kom även 4-1 till gästerna.

– Vi chansade lite framåt, vi var ju tvungna till det i andra. Målen vi släpper kom efter ett par indviduella misstag så vi kunde absolut fått en pinne här. Det var ett bevis för att vi kan spela jämnt med lagen i den här serien, säger Niklas Bengtsson, som berättar att försäsongen skyttekung Marcus Pettersson gick av skadad.

– Det var inte bra. Men i dag var Kevin Keijsner med och spelade och han blir en förstärkning.

Spark tränar än så länge en dag i veckan, men snart fördubblas den dosen.

– Vi är runt 20 man på träningarna så det är lite konkurrens i laget. Så jag tycker det ser bra ut även om vi förlorat de två första matcherna, säger Niklas Bengtsson.

I kvällens andra match spelade Södra Härenes damer hemma mor Rackeby. Där blev det förlust för SHIF med 2-1 efter att Sara Styrud gjort hemmalagets mål.

Lämna en kommentar