ANNONS:
ANNONS:

Träningsmatcherna smyger igång

Kommande helg drar några lokala gäng igång med träningsmatcherna. Vi har samlat de som vi har fått kännedom om på en lista.

LÖRDAG
Halvorstorp – Sollebrunn 
Kommentar: Nya SAIK-tränaren Anders Svensson gör sin första match för klubben. Några tunga pjäser har försvunnit men SAIK får ändå anses som knapp favorit mot division 6-laget Halvorstorp.

Gerdsken – Gauthiod
Kommentar: Hårdsatsande division 2-laget Gauthiod gästar nya G-vallen för att möta ett intressant GBK. En tuff första match för Lars-Petter Björks mannar som rimligen får fokusera mest på försvarsspel.

Dalstorp – Vårgårda IK
Kommentar: Dalstorp var nära att ta klivet upp till ettan i höstas så detta blir en tuff match för VIK. Ska dock bli oerhört intressant att se hur Tomas Östlund formerar backlinjen och om Vårgårdas smått skräckinjagande offensiv kan leverera direkt.

Nittorp – Alingsås FC
Kommentar: Med några provspelare och några Akademispelare i laget är det svårt att sia om AFC:s styrka. Men om stommen gör en bra match blir det gissningsvis en jämn tillställning mot division 1-laget Nittorp.

Ytterby  – IK Frisco
Kommentar: Med Leif Andersson in sent som ny tränare ska det bli spännande att se hur laget hunnit få ihop helheten redan nu i februari. Här möter man en division 2-kollega, vilket talar för en jämn tillställning.

Gunnilse – Alingsås IF
Kommentar: Premiärmatch för nya AIF med Niklas Klingberg vid rodret och ett antal nya spelare. Intressant att se hur långt det lagbygget har kommit, nu när division 3-laget Gunnilse står för motståndet.

Fotnot
Har vi missat någon match? Hör av dig så uppdaterar vi listan.

2 tankar på “Träningsmatcherna smyger igång”

Lämna en kommentar