ANNONS:
ANNONS:

Tre matcher på gång

Kommande helg återstartar herrarnas division 3 för både Holmalund och Vårgårda. Men redan i kväll spelar Holmalunds damer kvartsfinal i DM.

HH

Holmalunds IF – IK Gauthiod
Serie: Kvartsfinal i DM.
Kommentar: Två seriekollegor drabbar samman i DM och det är så klart svårt att veta hur mycket respektive lag satsar på den här turneringen. Vårens seriemöte vann alingsåsarna på bortaplan, och i mina ögon är HIF favorit även här. Men som sagt, alltid svårtippat i cupmatcher. Mötet är för övrigt flyttat till Alströmervallen på grund av det myckna regnandet.
Tips: 2-1.

Vårgårda IK – Götene IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Vårgårda ligger tvåa efter vårsäsongen efter tre raka segrar innan sommaruppehållet. Dessutom har laget förstärkt med Karl-Anton Pettersson, som gjorde debut när VIK träningsvann mot Frölunda med 4-1 i måndags. Götene vann seriepremiären lagen emellan med 2-1 så räkna med att ett revanschsuget VIK äntrar mattan på Tånga hed. Daniel Olafsson är dock avstängd och Mattias Berg har ryggproblem, men trots det håller jag hemmalaget som favorit – även om en nystart alltid är oviss.
Tips: 3-1.

Lunden/Överås – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: En oerhört viktig match mellan lagen som spelade 1-1 i vårens premiärmatch. Då kvitterade Anthon Gustavsson i slutskedet, och Anthon meddelar att han siktar på spel på lördag och att knäet som vreds till i slutet av våren känns bättre. Däremot spelar Sebastian Bulow Andersson inte efter den smäll han åkte på i våravslutningen. Inför matchen ligger Göteborgslaget tre poäng före HIF, så skulle alingsåsarna vinna här betyder det tre viktiga poäng i kampen runt strecken. Förlust skulle dock kedja fast laget ytterligare i botten, så det viktigaste är kanske att inte förlora. Och efter sex oavgjorda matcher i våras talar ganska mycket för ett nytt kryss här.
Tips: 1-1.

Lämna en kommentar