ANNONS:
ANNONS:

Två heta derbyn på listan

Så var det fredag igen. Och vi rundar av arbetsveckan med en liten lista inför helgen.

Alingsås IF – Holmalund
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Ett formstarkt AIF tar emot vårens derbygigant Holmlund. Men här tror jag bannemig att de röda får ge sig, särskilt eftersom det var så otroligt svag insats senast. Om André Nilsson startar blir det givetvis bättre, men tror hemmalaget löser det här.
Tips: 3-1.

Östadkulle – Mjörn
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Stekhett grannderby där ÖSK måste vinna för att leva vidare i kampen om kvalplatsen. Och självförtroendet bör vara på uppåtgående efter hemmasegern mot Töllsjö, även om ett höststarkt Mjörn kanske är knapp, knapp favorit här. Men inte tillräckligt stor favorit för att inte krysset ska bli utgångstipset.
Tips: 2-2.

Gerdsken – Ardala
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Jumbon hemma på G-vallen. Då måste det bli tre poäng om man vill förbi Skoftebyn på andraplatsen.
Tips: 4-1.

Gauthiod – Vårgårda IK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Synd att det väntar så tufft motstånd efter islossningen mot Uddevalla i söndags. Gauthiod spelar fortfarande för andraplatsen och är klar favorit här, men VIK visade senast att de är ett bra lag när allt klaffar. Så kryssvarning finns, även om hemmalaget får tipset.
Tips: 2-1.

Herrljunga – Tvärred/Vegby
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Oj, vilken viktig match just ovanför kvalstrecket. På hemmaplan och med kniven halvt mot strupen tror jag att HSK löser det här. Känslan de sista veckorna har varit att det blir division 5-fotboll på Skoghälla även 2020, men då ska man helst inte förlora här.
Tips: 3-2.

Frisco – Hertzöga
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Efter att ha säkrat kontraktet förra helgen tror jag Frisco går ut och kör över bottenlaget Hertzöga.
Tips: 5-1.

Lämna en kommentar