ANNONS:
ANNONS:

Vårens sista heta matcher

Trots en hel del veckomatcher på senare tid finns det några godbitar att titta närmare på inför den avslutande vårhelgen. Det har vi också gjort i Helgens Hetaste.

HH

Annelund – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Ett hyperintressant toppmöte där gästerna Säven/Hol snart inte längre kan räknas som en outsider. Mats Franks mannar har kört över det mesta som kommit i deras väg så detta blir ett rafflande derby där viktiga poäng står på spel. Tror det kan bli en del mål då båda lagen levererat bra framåt på senare tid. Tror egentligen på Annelund, men vågar inte tippa emot Säven/Hol en gång till.
Tips: 3-3.

Holmalunds IF – Sirius
Serie: Elitettan.
Kommentar: Ett mittenmöte där viktiga poäng ska fördelas. Jessica Julin stuvade om lite i laget förra veckan och det blev ju också seger borta mot Kungsbacka. Den här matchen är svårtippad, men Sirius kommer från tre raka förluster och därför går tipset till Holmalund.
Tips: 2-1.

Hemsjö – Östadkulle
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Hemsjö har inte förlorat sedan just ÖSK vann premiären på Lenavallen. Sedan dess har lagens formkurvor pekat lite åt olika håll och jag tror att Hemsjö i nuläget är strået vassare och befäster serieledningen med tre nya poäng. Risken finns dock att jag går på en mina, precis som jag gjorde när jag trodde att Hemsjö skulle vinna vårmötet.
Tips: 4-1.

Vårgårda IK FK – Äspered
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: VIK FK har imponerat stort på sistone och här har man revansch för hemska 0-10 i våras att utkräva. Dessutom ett viktigt möte i bottenstriden och jag tror att FK tar chansen att skaka av sig de nedre strecken något.
Tips: 4-1.

Lämna en kommentar