ANNONS:
ANNONS:

Borhammar Wahlin bryter med VIK

Adam Borhammar Wahlin tackar för sig i Vårgårda IK. Med boende i Alingsås och jobb i Borås finns inte tiden längre.
– Mitt liv består av pendling, säger mittfältaren.

Wahlin

Adam Borhammar Wahlin, som har et förslutet i Elfsborgs ungdomsorganisation, kom till VIK från moderklubben Alingsås IF för ett par år sedan. Den här säsongen har han både hoppat in och startat, och har hunnit med att göra två mål i division 3. Men nu tackar han för sig.

– Jag vill poängtera att det är tidsbristen som gör att jag tar det här beslutet. Jag bor i Alingsås och jobbar i Borås så det blir för krävande helt enkelt. Jag har fått mina chanser i VIK och har bara gott att säga om föreningen och tränarna, säger Adam, som har berättat sitt beslut för laget och klubben.

– Det kom väl lite som en chock för dem.  Men jag har funderat på det här länge så för min del är det ett genomtänkt beslut.

Han har gjort sin sista träning på Tånga, men att sluta med fotboll helt har han inga planer på. Han vänder istället blickarna mot Alingsåsklubbarna.

– Holmalund känns avlägset, jag känner inte att jag vill möta alla kompisar i Vårgårda. Men det finns ju andra föreningar också så vi får se vad som händer. Just nu tränar jag på egen hand men känner absolut att jag vill fortsätta med fotboll och att hitta en Alingsåsklubb skulle korta ner pendlandet en hel del.

1 svar på ”Borhammar Wahlin bryter med VIK”

Lämna en kommentar