ANNONS:
ANNONS:

Vi avslöjar femte gästskribenten

Annelunds Gustav Carlsson är mannen som gör vår kvintett av gästskribenter inför 2020 komplett.

Behövde du fundera mycket innan du tackade ja till att vara gästskribent?
– Ja, jag våndades ganska mycket över det beslutet i närmare en vecka. Jag räknar med att ha fullt upp under 2020 ändå och den negativa sidan av mig sökte därför stöd hos sambon som drog till med ett ”det är klart att du ska vara gästskribent” (hade hoppats på en annan reaktion) och då hade jag slut på ursäkter. Säger som Järåsen förra året: ”prestationsångest finnes”.

Hur stor skrivvana har du sedan tidigare? 
– Skrivvanan består av studier upp till och med universitet, ett gäng matchreferat på Annelunds hemsida och en väldig massa mail på jobbet. Inget som kommer hjälpa mig med detta med andra ord.

Läser du vad som skrivs om din klubb/matcher här på sidan och i andra medier?
– Jag följer sportrapporteringen i området ganska aktivt och i det är såklart lokalfotboll en stor del. Sedan hade jag givetvis gärna sett fler och större rapporteringar från både våra och andra matcher i diverse olika medier, men det hör inte hit.

Har du några ämnen som du redan nu vet att du kommer skriva om under året?
– Absolut, det finns en del tankar. Det kommer säkert bli lite om hur jag upplever steget från att vara spelare till att kombinera det med att även vara tränare. Känns även oundvikligt att skriva lite om herrfotbollen i Herrljunga kommun, hur har vi lyckats gå från att ha två lag i division 3 till att ha två lag i division 5?

FAKTA GUSTAV CARLSSON
Födelseår: 1992.
Familj: Fästmö, föräldrar och syster.
Bor: Säm.
Klubbar i karriären: Annelunds IF, Campbellsville University.
Lokal favoritklubb: Annelunds IF.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Spelande assisterande tränare i Annelunds IF.

Lämna en kommentar