ANNONS:
ANNONS:

Vi avslöjar tredje gästskribenten

Kenneth Ohlsson är en trogen följare av den lokala fotbollen. Under 2020 är han en av våra gästskribenter här på sajten.

Behövde du fundera mycket innan du tackade ja till att vara gästskribent?
– Nej, inte alls länge. Jag var ju sugen redan ifjol, men då hade Peo Häggström ”första tjing” och han blir inte lätt att ersätta på den här posten!

Hur stor skrivvana har du sedan tidigare?
– Jag har ju hela tiden försökt hålla mina 60 universitetspoäng i svenska fräscha genom att skriva. I sportens värld har det mest blivit artiklar och referat till lokala pressen – frilansade bland annat på AlingsåsKuriren under några år – samt texter till programblad och hemsidor.

Läser du vad som skrivs om den lokala fotbollen här på sidan och i andra medier?
– Absolut! Försöker verkligen hänga med för att få kommentarer om de lokala matcher som jag och mina kollegor på civila arbetsplatsen Everysport dragit in resultat och målskyttar till.

Har du några ämnen som du redan nu vet att du kommer skriva om under året?
– Vårgårda IK fyller 100 år 2020, det ska uppmärksammas! Södra Härene IF:s beslut att ”nischa sig” som flick- och damförening samt SHIF Futsal på både dam- och herrsidan kommer också beröras.

FAKTA KENNETH OHLSSON
Födelseår: 1963.
Familj: Brinner för hela idrottsfamiljen liksom för mor, far, syster och två systersöner.
Bor: Centrala Vårgårda
Klubbar i karriären: Ungdomsspelare i Hols IF, ungdomsledare i Vårgårda IK och Södra Härene IF samt seniorledare i Vårgårda IK.
Lokal favoritklubb: Största hjärtat finns i Vårgårda IK och Södra Härene IF.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Hjälper både VIK och SHIF med att döma ungdomsfotboll och är dessutom sedan starten 2014 den ”längsta spindeln” som väver ihop nätet för VIK-arrangemanget ”Klassbollen i Vårgårda kommun”. Sitter som vice ordförande i Södra Härene IF sedan 2018.

Lämna en kommentar