ANNONS:
ANNONS:

Vi går mot långhelg

En långhelg där nationaldagen gör ledigheten längre står för dörren. Som vanligt kryddas det hela med ett antal heta lokala fotbollsmatcher.

HH

Södra Härene – IFK Emtunga
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Efter segern senast borde SHIF vara fyllt av självförtroende. Emtunga är jumbo, en poäng efter Härene så den här matchen lär visa om grönsvart är ett lag som ska kriga i botten eller som ska vandra uppåt i tabellen. Jag tror på det senare och på hemmaseger här.
Tips: 3-1.

Tibro – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Tibro har endast en pinne hittills så detta borde vara en ypperligt tillfälle för HIF att hitta tillbaka till vinnarspåret. Sjukstugan torde bli mer och mer folktom för varje vecka som går vilket också talar för bortalaget här. Jag tror inte det går som på räls, men tippar ändå tvåa.
Tips: 1-2.

Holmalunjds IF – Sunnanå
Serie: Elitettan.
Kommentar: Jumbon Sunnanå kommer ner till Alingsås för att försöka ta poäng. Men efter Holmalunds seriestart får hemmalaget gälla som ganska klar favorit här.
Tips: 3-1.

Gerdskens BK – Gällstad
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Efter tunn poängutdelning för GBK på senare tid är detta ett mittenmöte. Seger krävs för att skaka av sig bottenlagen igen och så smått börja snegla uppåt. Jag tror också att Gerdsken är klassen bättre här.
Tips: 4-2.

Sollebrunn – Sjuntorp
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Nu är det upp till bevis för SAIK som möter några tuffa motståndare på rad. Först ut Sjuntorp, som jag tippade som seriesegrare men som gått sämre än väntat. Här tror jag att SAIK får slita hårt, men ändå att de grejar tre pinnar till slut.
Tips: 2-0.

Säven/Hol – Södra Ving
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Säven/Hol är inne i en formtopp men Södra Ving har å andra sidan gått som tåget hela säsongen. Men det är inte lätt att komma till Sävevallen och hemmalaget kan mycket väl knipa poäng här, även om jag håller gästerna som knapp favorit.
Tips: 1-2.

Lämna en kommentar