ANNONS:
ANNONS:

Vi kör en ny lista

Sista riktiga helgen med lokal fotboll innan uppehållet står för dörren.

Alingsås FC – Hammarby
Serie: Elitettan.
Kommentar: Två lag som kommer från var sin seger så sent som i onsdags. AFC imponerade mot Sandviken och har så klart en poängchans här också – även om jag håller Hammarby som knapp favorit. Men sätter hemmalaget försvarsspelet samtidigt som Österlind, Mini och kompani tar tillvara på det som dyker upp framåt kan det bli ny eller nya poäng.
Tips: 1-2.

Sollebrunns AIK – Hemsjö
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Derby där sexpoängaren SAIK måste vara ganska stor favorit hemma mot nykomlingen Hemsjö. Men visst finns det kvalitéer i Hemsjö så om Bjärketjejerna inte kommer upp i nivå blir det här ingen promenad i parken. Men jag måste ge Sollebrunn tipset här.
Tips: 3-2.

Frisco – Åsaka
Serie: Division 6 Vårgårda.
Kommentar: Premiär för Frisco, och hemma mot Åsaka ser jag de blåvita som ganska klara favoriter. Visst, en del nerver och osäkerjet finns alltid i en första match, men det ska finnas kvalité för att vinna det här.
Tips: 4-1.

Sjövik – Hemsjö
Serie: Division 6 Vårgårda.
Kommentar: Efter den klara premiärsegern blir det nog tuffare för Hemsjö här. Sjövik har förstärkt i vinter och hade Sollebrunn på gaffeln i tisdags innan man tappade ledningen efter paus. Tror det här bli en jämn historia som kan sluta hur som helst – så jag drar till med ett kryss.
Tips: 2-2.

Långared– Södra Härene
Serie: Division 6 Vårgårda.
Kommentar: Botten mot toppen i den unga tabellen. Här ska ett tungt Södra Härene vara minst en klass bättre och vinna utan problem. Det är inte den här typen av matcher som Långared ska plocka poäng i helt enkelt.
Tips: 0-7.

Lämna en kommentar