ANNONS:
ANNONS:

Vi laddar för helg redan nu

Två derbyn står överst på listan när Helgens Hetaste är tillbaka.

Annelunds IF– Herrljunga SK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Dags för första ronden i slaget om Herrljunga kommun. Annelund har startat säsongen mer stabilt – även om det bara skiljer två poäng mellan lagen – och ska vara favorit här på hemmaplan. Men derby är alltid derby och HSK kom kanske igång lite senast när man slog Sparsör. Så ändå ganska vidöppet, det här.
Tips: 3-2.

Gerdskens BK – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Gerdsken har studsat tillbaka efter ett par sämre matcher medan Holmalund närmast kommer från en rättvis derbyseger mot AIF. Frågan är om kollektivet GBK kan mala ner Holmalunds individuella spets? Mitt svar på frågan är ja, och tipset blir därmed gulsvart.
Tips: 2-1.

Alingsås IF – Trollhättans BoIS
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Lite av en ödesmatch runt kvalstrecket och frågan är om AIF lyckas mobilisera kraft för att närma sig sin högstanivå. Tränare Klingberg har inte varit nöjd med sina mannar de senaste veckorna, och det finns ju kapacitet nog för att plocka fler poäng framöver. Men BoIS tog årets första trea senast och kan vara på gång, så det blir ingen lätt uppgift för hemmalaget.
Tips: 2-2.

Frisco – Göteborgs DFF
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: En match där alla lokala anhängare håller på Frisco. Om inte för de blåvitas skull så för Alingsås FC:s som jagas av GDFF i toppen av tabellen. Men även om Frisco säkert kan störa gästerna något här tror jag inte att det räcker till poäng efter 90 minuter.
Tips: 1-3.

Vårgårda IK – Grebbestad
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Blir intressant att se om VIK kan studsa tillbaka efter förlusten senast. Grebbestad är ett bra lag, men om defensiven sitter som den kan föra för hemmalaget finns det klar poängchans här.
Tips: 2-2.

Säven/Hol– Grolanda
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Christoffer Krabbes 18 mål mot Grolandas 16. Det kan väl bara sluta på ett sätt? Ja, jag tror att hemmalaget avgör det här ganska tidigt.
Tips: 5-1.

Södra Härene – Äspered
Serie: Division 4 mellersta.
Kommentar: Bottenmöte när jumbon gästar Södra Härene. Här tror jag hemmalaget visar sig vara klassen bättre och tar tre poäng. Det vore ett välkommet trendbrott för SHIF.
Tips: 4-1.

 

2 tankar på “Vi laddar för helg redan nu”

  1. Frisco inte bara störde Göteborg, de gjorde en kanon match, vände underläge 0-2 till hemnavinst 3-2.
    De du. 😍

Lämna en kommentar