ANNONS:
ANNONS:

Vi siar om avslutningsmatcherna

I veckan ska vårsäsongen knytas ihop. Men start i dag spelas de sista matcherna och vi väljer att tippa några av de mest intressanta fajterna.

Herrljunga – Annelund
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Stekhett derby sätter punkt för våren på Skoghälla. HSK har gått överraskande bra och Annelund överraskande svagt, och det talar naturligtvis för hemmalaget här. Dessutom vann HSK vårderbyt på Mörlanda Sportcenter med 3-2.
Tips: 4-2.

Vårgårda IK – Lidköpings FK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: VIK gjorde en slätstruken premiär när LFK vann med 1-0 i Lidköping. Sedan dess har VIK imponerat desto mer medan Lidköping haft en knackig vår och parkerar i det absoluta bottenskiktet. Här tror jag att Vårgårda är numret större och avslutar våren med en trepoängare.
Tips: 4-1.

Falköping – Holmalund
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Holmalund har häng på topp två men kom inte riktigt upp i nivå senast mot Hestrafors. Falköping är inte lätt att möta, även om den är tunnare i år än tidigare. Jag tror att HIF revanscherar sig och tar tre pinnar innan semestern.
Tips: 0-2.

Hestrafors – Gerdsken
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Seriefinal där Hestrafors har chansen att krympa avståndet till GBK. Med risk för att återigen underskatta Gerdsken väljer jag att tro på Hestrafors, som dessutom jagar revansch för premiärförlusten på Gerdskenvallen.
Tips: 2-1.

Nossebro – Sollebrunn
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Oerhört viktig match i botten av tabellen. En uppskjuten historia från tidigare i våras, och faktum är att Nossebro kommit igång allt mer mot slutet av våren. SAIK har blandat och gett mest hela våren och jag tror att de får träff och tar tre pinnar här.
Tips: 0-2.

Holmalund – Växjö
Serie: Elitettan.
Kommentar: Serieledaren kommer till Alingsås och det finns ingenting som talar för att Växjö ska tappa poäng här. HIF släppta åtta mot Kalmar och tycks inte alls vara i form.
Tips: 1-4.

Lämna en kommentar