ANNONS:
ANNONS:

Vi tror på årets första guldhattar

I dag bjuder vi som vanligt på lite uppsnack inför stundande helg. Vi har valt ut fem matcher som sticker ut lite extra.

Säven/Hol – Annelunds IF
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Säven/Hol får finna sig i att spela för äran och för att bli bäst i trakten den sista månaden. Annelund däremot har allt att spela för och det skulle kunna tala för en bortaskräll här. Men det får nog änså anses som just en skräll om Annelund tar poäng här för Säven/Hol har en annan tyngd och spets i laget.
Tips:
4-3.

Gerdskens BK – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Tvåan och trean gör upp om viktiga poäng. Pressen ligger på Tidaholm som är fem poäng efter gulsvart. Det talar för GBK som kan spela stabilt och vänta på lägena framåt, och det brukar passa dem perfekt. Jag tror på en ny uddamålsseger.
Tips: 2-1.

Hestrafors – Alingsås IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Ett Hestrafors som tappat formen totalt behöver vinna för att inte bli iblandat i bottenstriden. Där finns redan AIF som är i stort poängbehov, men jag tror ändå att ett trendbrott för hemmalaget är mer troligt än samma sak för grönvitt. En poäng möjligen, men Hestrafors får utgångstipset.
Tips: 3-2.

Vårgårda IK – IK Gauthiod
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Ett formtoppat och topp två-jagande Gauthiod gästar Tånga för ett grannderby som betyder mycket för åtminstone VIK-tränaren Stefan Strind. Då det är gratis entré till matchen kan man hoppas på fin inramning, och jag tror att åskådarna kan se fram emot en jämn och tät match. Målsnålt tror jag också det blir, med kryss eller uddamålsseger åt något håll.
Tips: 1-1.

JK10 – Östadkulle
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: I händelse av seger säkrar Östadkulle seriesegern även i teorin. Men JK10 har gått starkt och är med i kampen om kvalplatsen, så jag tror inte detta blir någon lätt nöt att knäcka. Men får man ordning på försvaret som läckte lite mot Spark i måndags finns det goda möjligheter att det blir gulsvart division 5-jubel på söndagskvällen.
Tips: 1-3.

Lämna en kommentar