ANNONS:
ANNONS:

6 december: ”Kulor, Stjärnor & Julgransfötter”

En ny förmåga på mången scen
Elanga fatta inte ett skvatt.
Sköna imitationer av Sveriges kapten
locka till glädje och skratt.

Selle
I  den sjätte luckan av årets kalender hittar vi den eminente Zlatan-imitatören Serhldan ”Selle” Hussein.

Årets säsong på fotbollsplanen blev kanske inte det som Serhldan ”Selle” Hussein hade hoppats på. Speltiden i LFK uteblev och det blev istället mest spel i klubbens U-lag.
Till nästa säsong blev det idag också klart att ”Selle” byter klubb. Lidköping United blir ny klubbadress 2014.
– United har visat stort intresse och det känns riktgt bra, säger ”Selle” som också kommer provträna med division 1-klubben Dalkurd i januari till NLT.

Hur som helst är det inte ”Selles” bollkonster som gör att han är ett givet inslag i årets Julkalender. 21-åringen har i år nämligen fått enormt med uppmärksamhet för sin förmåga att imitera den svenske kaptenen tillika världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic.
Visserligen började ”Selle” lite smått med detta redan som 14-åring, men under det gångna året fick han verkligen sitt genombrott.
– Jag var fjorton år gammal när jag såg fotbollsmatchen mellan Sverige och Italien. När Zlatan gjorde mål tyckte jag han var ritkigt cool, och när jag var på distriktsläger för Västgötalaget, så sa dom att jag liknade Zlatan och att jag pratade som honom, vilket jag tyckte var kul, berättar ”Selle” som först det senaste året gjort en seriös satsning på imitationerna.

Genombrottet kom också mycket tack vare sina busrigningar till kända svenska fotbollspersonligheter. Busringningen till förre Malmöspelaren Joseph Elanga blev startskottet för nationell medias intresse.

Först ut att uppmärksamma detta var Fotbollskanalen (Läs här) och det dröjde inte länge innan exempelvis Aftonbladet uppmärksammande ”Selles” konster (Läs här)
Efter detta har det ”rullat på” för Lidköpingskillen. Sverige-turné under namnet ”Mitt liv som Zlatan” och samarbeten med en rad olika kända svenska artister och komiker.
Bland annat fanns han också med Sean Banan då denne gjorde en inofficiell VM-låt inför fotbolls-VM i Brasilien. (Se här) och i SVT:s ”Rampljuset” (Se här)
– Det roligaste är också att Zlatan följer mig och vet vem jag är. Så hade jag fått träffa honom och göra det här på riktigt framför honom, hade varit så underbart, säger ”Selle”.

Vill du se alla klipp på ”Selle” när han lurar skjortan av svenska kändisar och fotbollsprofiler? Klicka HÄR!

HUR MINNS DU ”SELLES” KONSTER FRÅN SÄSONGEN SOM GICK? KOMMENTERA GÄRNA NEDAN!

Hela kalendern: (Klicka här)
1: ”Real Söne”, 2: Bråket mellan United och Lundsbrunn, 3: Sandra Lagerbratt, 4: Tråvad/Larv, 5: Götene ur tvåan, 6: Zlatan-imitatören ”Selle”

Lämna en kommentar