ANNONS:
ANNONS:

Albrim har tackat Nej till Carlstad United

Inget spel i Carlstad United.
Men inte heller klart med nytt kontrakt med Lidköpings FK.
Frågan kvarstår alltså. Var spelar Albrim Demaliljaj fotboll 2015?

Vi har tidigare skrivit om Albrim Demaliljaj från Lidköpings FK som efter 2014 varit ett hett villebråd på transfermarknaden.
Längst fram i jakten på den tekniske mittfältaren har Carlstad United varit, men i början av veckan tackade ”Abbe” Nej till kontraktsförslaget från division ett-laget.
– Det stämmer. Jag tackade Nej. Var inte nöjd med helhetslösningen. Främst var det jobbfrågan som sprack. Tror till och med att företaget som det var tänkt att jag skulle jobba på gick i konkurs. Har varit tydligt med att jag måste ha ett jobb för att känna trygghet vid sidan om fotbollen och när de inte fixade det på flera månader sa magkänslan att det inte kändes rätt, förklarar Albrim.

Albrim Demaliljaj

Det pratas ofta om att du ska lämna för andra klubbar, men så blir det aldrig något. Varför blir det aldrig att du tar steget?
– Först och främst så trivs jag bra i Lidköping. Här har jag familj och vänner. Sedan har jag som sagt varit tydlig med att suget att spela högre upp finns. Men när det väl dykt upp kontraktsförslag har det alltid varit smågrejer. Framför allt med jobb och det runt omkring. Jag blir ju inte proffs på min fotboll och då måste man ju leva vid sidan av planen också. Tryggheten där är viktig.

Så då är det väl bara att ”krita på” för LFK nu då?
– Nej, riktigt så enkelt är det tyvärr inte. Handlar om jobbfrågan där också. Sökte ett nytt jobb i höstas och fick det. Trivs bra, men tiderna är inte bra sett till fotbollen. Är mycket kvällsjobb och så jobbar jag mycket på helgerna. Ska jag kunna träna alla pass och vara med på alla matcher håller inte det i längden. Sedan var vi tidigare inte överens om kontraktets längd. LFK vill skriva på två år och jag på ett. Men på den frågan tror jag att vi kommit närmare varandra nu.

Så vad händer nu då den närmaste tiden? När bestämmer du vart du ska spela 2015?
– Hade velat ha klart det redan i december, men nu blev det som det blev. Vill förstås göra klart detta så fort som möjligt så jag kommer in bra i säsongen. Men nu är Per (Berntstig, kontraktsansvarig LFK) utomlands och då blir det svårt att komma vidare. Sedan har jag fått fler kontraktsförslag, men bara från division två-klubbar och då känns LFK mer intressant. Men man vet aldrig. Mycket kan hända, avslutar en finurlig Albrim Demaliljaj som inte stänger några dörrar.

Lämna en kommentar