ANNONS:
ANNONS:

Amanda Norberg byter till Sil

Malin Wahlström i Sils mål får nu konkurrens.
Laget har nämligen värvat LFK-målvakten Amanda Norberg.
19-åringen lämnar Lidköpingsklubben med omedelbar verkan.
BiJO5CGIYAAeoeW
Varken i den lokala herr– eller damfotbollen kryllar det direkt av målvakter. Lagen får vara glada om man lyckas ha ett starkt namn mellan stolparna och två burväktare i truppen får idag ses som en lyx.
Den lyxen har nu damerna i Sil. Laget har nämligen gjort klart med LFK-målvakten Amanda Norberg som fått agera bänknötare i skuggan av landslagsmålvakten Matilda Haglund.

För att få mer speltid väljer nu 19-åringen att byta till Sil där hon nu får Malin Wahlström som konkurrent.
– Det är inte uttalat vem som är förstemålvakt utan man tränar till sig en plats. Det är dagsformen som avgör, säger Ingo Granath som är assisterande tränare i Sil till NLT.

Amanda tränar redan med klubben och kan göra debut i sin nya klubb inom kort.
– Vi önskar henne lycka till och hoppas det går bra. Det finns inga hard feelings på något sätt, säger LFK-tränaren Kjell Larsson till NLT och meddelar samtidigt att klubben letar efter olika alternativ att ersätta Amanda.

Dock är det lite brådis med den saken. I helgen var man nämligen tvungen att låna in en målvakt från motståndarna när laget gästade Halmia. Matilda Haglund befinner sig som bekant på landslagsläger och några andra målvakter fanns inte att få tag på.

Lämna en kommentar