ANNONS:
ANNONS:

Amerikansk mittback klar för Lidköpings FK

Austin ”The Goat” Gochneaur.
Där har ni namnet på LFK:s senaste nyförvärv.
”Huvudspelet och hans uppspel är starka sidor” skriver klubben på sin hemsida.

Amerikanska Bridges var som bekant i Lidköping och spelade match mot Lidköpings FK i förra veckan. I LFK:s (!) mittförsvar spelade då en skäggig amerikan vid namn Austin Gochneaur. Den 23-årige mittbacken från just Bridges fick testa på att spela tillsammans med Gustav Hellman och gjorde det så bra att han nu får ett kontrakt med division två-klubben.

Så här skriver LFK på sin hemsida:

”Vi tror att Austin kommer att komplettera Hellman och våra övriga försvarsspelare perfekt. Huvudspelet och hans uppspel är starka sidor. Han är född 93 i Ohio, USA med moderklubb Ankeny FC. Därefter har han spelat för Ohio Premier FC, Des Moines Menace FC och Western illinois university FC.

Det är nu upp till amerikanska fotbollsförbundet att godkänna och LFK har gjort sin del av administrativa arbetet. Det är därför oklart när Austin är spelklar.

Skadeläget på försvarsspelare i truppen under våren samt Martin Edmans långtidsskada och Jimmy Olaussons skadeproblem gör att vi riskerar att stå utan naturliga mittbackar under en viktig höstsäsong. Att i det läget plocka spelare från Akademin vore fel, de skulle kanske tillbringa tid på bänk istället för att fortsätta sin utveckling med spel hela matcher i akademin.”

Austin Gochneaur blir i och med detta den sjätte Bridgesspelaren som drar på sig LFK-tröjan.

————————–

LFK vässar alltså truppen inför hösten, men blir samtidigt av med en spelare. Alireza Adou spelar med största sannolikhet inte under hösten berättar NLT. Mittfältaren har motivationsproblem och kommer enligt kontraktsansvarige Michael Kaufmann att försvinna ur truppen.

Lämna en kommentar