ANNONS:
ANNONS:

Ardala har löst sina målvaktsbekymmer

Mikael Svensson lämnade för Vara på senhösten.
Sedan dess har Ardala stått utan en A-lagsmålvakt.
Men nu är det klart att Dino Pajalija vaktar målet denna säsong.

Varas förstemålvakt Rickard Köhlqvist aviserade tidigt att han skulle lägga hanskarna på hyllan inför årets säsong. Det gjorde att Vara letade ny målvakt och snabbt gjorde man klart med Ardalas Mikael Svensson.
Detta i sin tur ledde till att Ardala stått utan en given förstamålvakt inför årets fotbollssäsong.
– Vi har bara haft juniormålvakter som alternativ. Bergsten (Peter) hade väl få stått annars, säger Ardalas tränare David Andersson som nu kan glädja sig åt att man gjort klart med en ny förstemålvakt.

Det är 33-årige Dino Pajalija som i år tränat Brämhult (futsal i Bergdalen) i division fyra som bestämt sig för spel med Ardala.
Dino har Herrljunga som moderklubb och spelade sedan i Norrby ett par år. Gick sedan till Vårgårda, innan hans fanns med i Elmer-Fåglums lag 2011 när laget tog hem seriesegern i division fem.
Det var under tiden i Elmer-Fåglum som vägarna korsades med David Andersson och den nyblivne Ardalatränaren lovarordar sitt senaste nyförvärv.
– Bästa målvakten jag spelat med. J-ligt nöjd att han kom, berättar David vars lag fortfarande endast tränar inomhus. Vecka sex börjar den ordentliga försäsongen för laget. Då med ytterligare en målvakt på träningen.

Lämna en kommentar