ANNONS:
ANNONS:

Även Jakob Matanovic spelar i Corner nästa år

Det blir två gånger Matanovic i Corner.
Detta då Jakob precis som Gabrijel bestämt sig för spel i division fem-klubben.
– Har tränat i två, tre veckor och det känns klockrent, säger 23-åringen.

Inför denna säsong var signalerna tydliga. Corner skulle omgående tillbaka till division fyra. Men det gick inte riktigt som man tänkt sig och laget hamnade på den undre halvan i den nordvästra femman.
Men om målsättningen var hög inför året, så lär den inte vara lägre inför denna säsong. Laget har nämligen värvat riktigt vasst och man fortsatte i veckan på det inslagna spåret.

Jakob Matanovic har nämligen precis som broder Gabrijel bestämt sig för att ha Stenportsplanen i Lidköping som hemmaarena nästa säsong.
– Då United tappat sin själ och sig själva samt att Jörgen Sjöberg valde att sluta tappade jag allt sug, tyvärr. Jag hörde då avig till Corner och frågade om jag fick komma, säger Jakob som sedan tidigare också är bekant med lagets nye tränare Christer ”Musa” Andersson.

Jakob Matanovic
Jakob Matanovic

– Som tränare kan han nog lära mig en hel del och det är bara Jörgen Sjöberg och Jan Mak (Elfsborg) som fått mig att känna så. Så valet blev ganska enkelt och självklart, säger Jakob som bekant har en konstig och oidentifierad sjukdom som göra att han inte direkt kan planera son fotbollsframtid.
– Kan få ett anfall med kroppen exempelvis ikväll och bli rullstolsbunden hela året, så jag ska bara njuta och ha roligt över att jag kan spela lite. Funkar inte det så har säkert Corner någon kioask eller något man kan hjälpa till med.

I Corner är förstås mungiporna uppåt efter den senaste värvningen.
– Jakob är ett tekniskt spelgeni som kommer tillföra en ny dimension i vårt offensiva spel. Han tränar jämt och tillför gruppen självförtroende och erfarenhet trots sin unga ålder, säger lagets General Manager Niklas Mellström.

5 tankar på “Även Jakob Matanovic spelar i Corner nästa år

  1. Men Örjan, klart man tappar suget när sanningen kommer upp för en att ens lag är superdåliga även på den lingonnivån dessa ”stjärnor” spelar på. United skulle ju springa hem 5:an men det gick ju som det gick. Bara förväntad pyspunka på hybrisen.

  2. Mycket hat mot United från flera håll, dom måste ha gjort något bra när alla snackar om dom hela tiden 😀 Glöm inte att ni eller era söner spelare i sektföreningar 😀

Lämna en kommentar