ANNONS:
ANNONS:

Axel Bohréns första huvudtränaruppdrag blir i Källby

Spelarkarriären fick ett snöpligt slut.
Men nu drar tränarkarriären igång på allvar.
Axel Bohrén blir nämligen ny huvudtränare i Källby.

Axel Bohrén kom inför årets säsong från Lidköpings FK till Råda. Där har han haft en roll som spelande assisterande-tränare till Semir ”Semlan” Hasanbegovic.
Under våren var det också mycket fokus på att spela, men under sommaren kom det ett plötsligt och mycket tråkigt besked för Axel. Hans båda njurar var svårt nedsatta och att hålla på med en fysisk aktivitet som fotboll var mer eller mindre omöjligt. Förstås otroligt trist för 24-åringen som hade många år på planen framför sig.

axel

Glädjande nog så bet emellertid medicinen på Axel och värdena blev inte sämre. Framtiden är dock fortfarande osäker på planen för Axel som nu istället väljer att satsa fullt ut på tränarbanan.
– När jag inte kan spela känns detta som ett bra alternativ, säger Axel vars första uppdrag som huvudtränare blir i moderklubben Källby där han tar över efter trotjänaren Michael Möller.

Vem eller vilka som Axel kommer att ha runt omkring sig är fortfarande oklart, men det ryktas om att Göteneanfallaren Kristoffer Apell som även han har Källby som moderklubb kan vara ett alternativ som spelande assisternade-tränare på Eolsborg 2017.

För två år sedan intervjuades Axel i Fredagsstafetten. Läs den intervjun HÄR

Lämna en kommentar