ANNONS:
ANNONS:

Axvall bara två ynka mål från spel i femman

En blytung söndag för Axvalls herrar.
Laget var till sist bara två ynka mål från division fem.
– Känns rejält j-la surt, säger Axvalls tränare Linus Stjärnklar efter Fritslas 7-2-seger mot Björsäter.

Axvall började kvalspelet till femman dåligt borta mot Fritsla. Man förlorade den inledande straffläggningen och låg under stort i halvtid. En stark avslutning innebar dock att man fick med sig 3-3.
Hemma mot Björsäter förra helgen öste man också på och vann klart rättvist med 4-0. Dock med bud på betydligt fler mål.

Med det som bakgrund fick Axvall bege sig som åskådare till Lugnås under söndagen för att se Björsäter ta emot Fritsla. Och det gällde förstås för Linus Stjärnklar och spelarna att hålla på redan avsågade Björsäter som inte fick förlora med fyra mål eller fler.

Något som inte såg direkt ljust ut från start då Fritsla gjorde 1-0 efter fem minuter och strax därefter 2-0. Men Björsäter bet ifrån och hade 1-2 i halvlek och 2-3 en bit in i andra.
– Vid 2-3 såg det givetvis okej ut, men Fritsla var spelförande hela matchen, säger Linus som fick se Björsäter vika ner sig på slutet och gästerna kunde via 2-7 säkra division fem-kontraktet.

– Känns rejält j-la surt då vi verkligen är ett lag som hör hemma i femman. Killarna har visat gång på gång att vi är bättre än division sex. Men det är bara att bryta ihop och ta med sig detta och utveckla de brister som finns.

Är det i första halvlek mot Fritsla som division fem-chansen tappades?
– Finns perioder i båda kvalmatcherna att givetvis fundera över, avslutar Linus Stjärnklar som vi tidigare berättat fortsätter som tränare i klubben.

Lämna en kommentar