ANNONS:
ANNONS:

Bahnemann tillbaka på Torsvallen

Tre år i Gauthiod.
Men nu återvänder Sebastian Bahnemann till Vara.
Ett Vara som samtidigt tappar anfallaren Johan Strömfeldt.

2012 och 2013 spelade mittfältaren Sebastian Bahnemann på Torsvallen efter att ha kommit från Emtunga. Då gjorde han sådant avtryck att Gauthiod valde att kontraktera honom.

Så sedan säsongen 2014 har Bahnemann varit ett stadigt inslag på Gauthiods mittfält. En bollvinnare som knappast tar några fångar. Men trots att 26-åringen har kontrakt med grästorpslaget även över nästa år blir det 2017 ett klubbyte. Division fyra och Vara väntar.

– Det betyder mycket för oss. Bahnemann har rätt karaktär och han har gjort det väldigt bra i Gauthiod, inget snack om det, säger P-O Stigson från Varas fotbollsektion till NLT.

Ja, Vara stärker verkligen upp leden inför nästa säsong då Rasmus Johansson, Johan Adolfsson och nu Sebastian Bahnemann ansluter. Något tunnare dock på anfallssidan. Inte minst med tanke på att snabbe Johan Strömfeldt lämnar klubben. Studier i Göteborg gör det omöjligt att spela kvar på Torsvallen och istället väntar spel med division tre-laget Älvsborg.

För att stärka på anfallsbesättningen tittar nu Vara på andra alternativ. Bland annat har man Emtungas måltjuv Alfred Larsson i träning och Alfred spelar dessutom redan med Vara i futsal denna säsong.


Varas truppförändringar inför 2017
Tränare: Patrik Widell
Nyförvärv: Rasmus Johansson (IK Gauthiod), Johan Adolfsson (Nossebro), William Strömfeldt (Tråvad/Larv), Sebastian Bahnemann (Gauthiod)
Förluster: Sebastian Eriksson (Vedum), Tim Johansson (Tråvad/Larv), Johan Strömfeldt (Älvsborg)

Lämna en kommentar