ANNONS:
ANNONS:

Bilder & intervjuer från Långfredagens fotboll

Påskhelgen innebär mycket lokal fotboll.
Och på flera håll small det rejält.
Här kommer ett par videointervjuer och bilder från Långfredagens fotboll.

Corner tog under Långfredagen emot Hangelösa på Stenporten. Trots att laget fick spela med 10 man från minut 24 så lyckades man trots en anstormning från Hangelösa att hålla undan till seger 1-0. Segerskytt Kim Thorsell.
Bäst på plan var dock Corners Johan Bergmer och Lokalfotboll.se fick ett snack med mittbacken efter matchen.

 

Även LFK dam premiärspelade under fredagen. Spelet stämde inte till 100 procent, men laget besegrade nykomlingen Skoghall med 1-0 sedan Maria Johansson gjort matchens enda mål.
Spelande assisterande-tränaren Caroline Berling berättar här om matchen.

6 tankar på “Bilder & intervjuer från Långfredagens fotboll

  1. I Corners matchprogram står det att dom bland annat besegrat Trolmen med 9-0 på försäsongen. Någon som vet när den matchen skulle ha spelats, för mig veterligen så var nog aldrig Trolmen där i alla fall..?

  2. Stor cred till er på lokalfotboll att ni orkar lägga ner så mycket tid och även göra videoreferat med intervju efter matchen. Kul att se ett sådant intresse för våra lokala lag och föreningar.

  3. Du har helt rätt gandalf… Tryckfelsnisse hade varit framme i programbladet… Självklart skulle det ha varit Tomtens IF och inte Trollmen. Sen har jag inte riktigt koll på vad signaturen Trollekis vill ha sagt efter som det var en Hangelösamatch och inte en Cornermatch… Men det har nog knappt hen själv koll på.

  4. Det är jag som skrivit det i matchprogrammet!
    Det står svartgula och om jag ska förtydliga detså är det Hangelösa! Sen ska det självklart vara Tomten och inte Trolmen! Hoppas Gandalf och övriga överlevde Påsk ändå!
    Forza Corner

Lämna en kommentar