ANNONS:
ANNONS:

Björk tar klivet upp – blir huvudtränare i Lundsbrunn

Lundsbrunn kan 2017 spela i division fyra.
Och vid rodret kommer då i så fall 30-årige Tommie Björk att stå.
–  Jag är väldigt tacksam mot Lundsbrunns IF som gett mig detta förtroende, säger Tommie till Sklt.

Pappa Stig Björk tränar Hällekis/Trolmen. Brorsan Robin tränar Ardala. Och nu är det också klart att Tommie Björk kommande säsong tränar Lundsbrunns herrar.
Redan i år har Tommie varit spelande-assisterande tränare för division fem-laget, men då Ulf ”Berka” Bergqvist nu väljer att ta ett sabbatsår gick frågan till 30-åringen.
– Det mest inspirerande är att det är en ung och väldigt skicklig grupp med stor utvecklingspotential som jag kommer ha att jobba med. Sedan är jag väldigt tacksam mot Lundsbrunns IF som gett mig detta förtroende, säger Tommie till Sklt.

Toomie Björk. Här varnad i Hangelösatröjan leder nästa år Lundsbrunns IF.
Toomie Björk. Här varnad i Hangelösatröjan leder nästa år Lundsbrunns IF.

Tanken är nu att mittbacken väljer att lägga skorna på hyllan efter stundande division fyra-kval (Lundsbrunn startar till helgen) och att han enbart ägnar sig åt tränarsysslan nästa säsong.
”Vi är glada att Tommie Björk bestämt sig för att träna oss nästa säsong. Vi håller på med organisationen, det kommer mer info efter kvalet. Samtidigt vill vi passa på att tacka Ulf för två riktigt bra år som vi hoppas avslutas med uppflyttning till div fyra.” skriver Lundsbrunn på sin hemsida.

Lämna en kommentar