ANNONS:
ANNONS:

Kristoffer Bohrén tränar i veckan för att hitta ”suget”

”Vet inte vad som hänt. Men jag känner inget sug för fotbollen.”
Orden är från LFK-anfallaren Kristoffer Bohrén som tvekar över framtiden.
Men i veckan blir det nog ett träningspass för Bohrén som försöker hitta tillbaka till glädjen för fotbollen.

Det var för cirka en vecka sedan som NLT basunerade ut de oväntade och tråkiga nyheterna att skyttekungen i LFK Kristoffer Bohrén funderade på att lägga ner fotbollen. Detta trots en lyckad säsong bakom sig som nykomling med LFK i division två.
När Lokalfotboll.se sedan stötte på Kristoffer under söndagskvällen var samtalsämnet förstås givet. Varför finns inte suget för fotbollen där längre för Bohrén som vanligtvis inte ”bangar” för en försäsong?
– Nej, jag vet. Försäsong brukar jag ju gilla, men nu kan jag inte hitta någon glädje i att åka och träna. Bara ångest. Vet inte vad det beror på faktiskt. Är varken väder, spelare, eller ledare det beror på, säger Bohrén som nu har en stor skara anhängare som hoppas att suget ska komma tillbaka.

Kristoffer Bohrén
Kristoffer Bohrén

Det måste väl i alla fall kännas kul att så många vill att du ska köra på i LFK?
– Det är förstås kul att det bryr sig, men det blir nästan omvänd effekt när så många tjatar. Känns mer som en ökad press faktiskt, säger LFK-anfallaren som dock tränar på egen hand för tillfället.

Något fotbollspass med klubben har det dock alltså inte blivit ännu, men i veckan funderar faktiskt Bohrén på att komma och köra ett pass med laget.
– Det kan nog bli så. Kommer ju en massa nya spelare och det är man ju lite nyfiken på, avslutar Kristoffer som har ett år kvar på kontraktet med LFK men tillägger också:
– Det bli LFK eller ingen fotboll alls. Inget annat är aktuellt.

—————————————-
Om det skulle bli så att LFK skulle stå utan sin skyttekung inför seriespelet så har man redan nu ett par krokar ute. Ett av de spelare man är intresserade av är Egzon Llapashtica berättar NLT. 22-åringen kommer närmast från division ett-klubben Husqvarna (blev två stycken inhopp), men har varit runt i många klubbar de senaste åren.  Moderklubben heter Tranemo, men efter spel i Elfsborgs U21-lag har han också spelat i Tenhults IF, Råslätts SK, Syianska IF Kerburan och Limmareds IF.

4093861

Under veckan som gick var dock Egzon i Lidköping för att provträna med laget. LFK ville dock vänta med att erbjuda anfallaren kontrakt tills man sett honom i matchspel. Någon som man troligen kommer att få göra den 10 februari då LFK träningsspelar mot Degerfors.

Lämna en kommentar