ANNONS:
ANNONS:

Corners Kim Thorsell klar för spel på Rådavallen

Kim Thorsell lämnar Corner för Råda.
Detta med en stor revanschlusta.
– Jag gjorde ingen bra säsong i år. Det ska jag göra nästa år, säger 33-åringen.

Kim Thorsell
För två säsonger sedan var Kim Thorsell med och vann division fem med Edsvära/Norra Vånga. En säsong då det mesta fungerade.
– Vi var framför allt ett bra lag som aldrig gav upp. Spelade kanske inte alltid snyggast, men vi hade bra fart på offensiven och då blev det att man satte några bollar, säger den vindsnabbe yttermittfältaren/anfallaren som dock valde att lämna ENV för spel i Corner under året som gick.
Där gick det dock betydligt tyngre för Kim som hade stora problem med ett krampande lår under hösten.
– Men jag var väl inte direkt stekhet innan det heller. Men det var en jobbig höst. Dels gick det inte som vi tänkt oss resultatmässigt och att vara skadad är inte roligt, säger 33-åringen som nu är helt skadefri sedan drygt en månad tillbaka.

Just nu är det mycket innebandy i IBK Lidköping på schemat för Kim, men när våren kommer är det full satsning på fotbollen – men då inte i Corner.
Kim väljer nämligen att byta spel på Stenportsplanen mot Rådavallen.
– Verkar vara ett j-la drag där uppe med mycket liv och rörelse. Var nära att det blev Råda redan ifjol, men nu känns det helrätt. Det är gediget folk som alltid tränar och alla verkar vara med på tåget med allt som händer både på och utanför planen, säger Kim som är revanschsugen på årets halvtaskiga säsong.

– Ska försöka hjälpa laget med det man är någorlunda bra på. Ska använda den speeden som finns kvar och ta fler löpningar än jag gjort de senaste åren. Då vet jag att jag kommer få de rätta bollarna, avslutar Kim som räknar med att köra både innebandy och fotboll under kommande vinter och vår.
————————————-
Känner du till fler rykten om tränar- eller spelarövergångar m.m.? Tipsa oss i rutan till höger (du kan vara anonym), skriv ett mail till info@lokalfotboll.se eller skicka ett meddelande till @Bollbloggaren på Twitter. Alla källor är förstås anonyma.

3 tankar på “Corners Kim Thorsell klar för spel på Rådavallen

Lämna en kommentar