ANNONS:
ANNONS:

Dags för en positiv helg i den mellersta trean

Lite skralt på kontot?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

Tusenlappen.001

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi i samarbete med Nordic Bet när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra spel. Ta rygg om du vill!

Senast:
Var ett tag sedan vi öppnade plånboken för att lägga ett par spel. Men senast satsade vi på ett då formstarkt LFK. Men en missad straff i första halvlek gav LFK motflyt och Stenungsund avgjorde i sista minuten. Som tur var gick den helgen plus sedan Göta komfortabelt besegrat Skultorp. Detta innebär att Tusenlappens värde nu är 1056 kr.

———————-

Historik:
IK Gauthiod – Rynninge 1:a (3-2) Odds: 1,29
Göta – ENV 1:a (0-1) Odds: 1,70
Vårgårda – Skara 1:a (4-2) Odds: 2,00
Göta – Elmer-Fåglum 1:a (5-0) 1,65
Trollhättans FK – Skultorp 1:a (0-5) 2,05
LFK – Stenungsund Under 2,5 mål (4-2) 2,34
Skara – IFK Tidaholm 1x (0-5) 1,65
Ulvåker – TFK 1 (2-2) 2,29
Skövde AIK – Rynninge 1 (1-1) 1,33
IFK Falköping – Skara FC 1 (1-0) 1,37
LFK dam – Kungsbacka 1x (2-2) 1,72
Vårgårda – Götene x2 (2-3) 2,40

Skövde AIK – LFK x2 (1-2) 2,08
Stenungsund – LFK 2 (1-0) 1,72
Göta – Tidaholms GoIF 1 (2-0) 2,05
———————-

Dagens spel: 

Lör 5/9 , 14:00: Skara – Lunden Överås
Serie: Division 3 mellersta
Tips: 1
Odds: 2,05
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 205 kr

Skara kämpar med näbbar och klor för att återigen få kvala sig kvar i division tre. Mycket ska nämligen till för att man ska nå en bättre placering än så. Oavsett vilket är det nu bara trepoängare som gäller och den första behöver komma redan under lördagen. Då möter man Lunden Överås som ligger över kvalstrecket på 22 poäng (Skara har 13). Lunden är seriens sämsta bortalag och då Skara borde vara mer motiverat än gästerna finns goda chanser för tre poäng. Johan Ståhl saknas i hemmalaget som annars spelar med ordinarie manskap.

———————————–

Lör 5/9, 15:00: IFK Tidaholm – Götene
Serie: Division 3 mellersta
Tips: x2
Odds: 1,91
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 191 kr

Götene slarvade mot tabelljumbon Hestrafors senast och föll hemma med 2-3. Trots detta har man fortfarande en liten chans att nå kvalspel till division två. Men då måste man ta tre poäng borta mot IFK Tidaholm. Ett IFK som i veckan besegrade LFK i DM-semifinalen efter straffar. Hemmalaget ligger  annars i ”Ingenmansland” och Götene borde komma något mer motiverade till denna match. Trion Alexander Andersson, Oskar Stridh och Anton Svensson är avstängda i Götene, men Mikael Mörk är hemma från studier i Gävle. Att Götene ska fixa minst en poäng idag känns fullt möjligt.

———————————–

Vill du rygg på oss eller har du andra ideér? Skapa ett konto på Nordicbet!

 

Lämna en kommentar