ANNONS:
ANNONS:

David Svensson gör en satsning i division två

15 mål i den västra femman med FC Gauthiod.
Nu väljer David Svensson att satsa vidare i IK Gauthiod.
– Han vill verkligen detta och vi tycker det är perfekt, säger Lars Emanuelsson från klubbens fotbollssektion.

Emil Olesen och Alfred Wemmert valde pga tidsbrist att trappa ner från division två spel. Nu har IK Gauthiod hittat en spelare som istället väljer att trappa upp. Det är David Svensson från ”lillebror” FC Gauthiod som väljer att prova lyckan i division två.
– Kul att någon gör tvärtom och satsar uppåt. David vill verkligen detta och det tycker vi är perfekt, säger Lars Emanuelsson från klubbens fotbollssektion och fortsätter.

– David är trots sina 23 år en kulturbärare i Gauthiod och jag tror att han har jättestora chanser att göra det bra i division två med styrka och snabbhet.

Att nu ”andralaget” FC Gauthiod som tagit klivet upp i fyran mister sin bästa målskytt ser Lars inga problem med.
– Nej, när David vill ta chansen högre upp och vi tror på honom finns det inga tveksamheter. FC Gauthiods verksamhetsmål är ju inte att spela så högt upp som möjligt, utan att vara ett bra alternativ för spelare som vill vara en del av Gauthiod, men inte platsar eller vill satsa i IK Gauthiod. Nu finns det istället möjlighet för yngre förmågor att spela in sig i fyran och FC Gauthiod nästa år, säger Lars Emanuelsson.

1 tanke på “David Svensson gör en satsning i division två

Lämna en kommentar