ANNONS:
ANNONS:

”Det är givetvis en jättetung period för oss”

Lill-lördag med Holmqvist är här igen.
Denna gång handlar Skarakaptenens inlägg om lagets tunga säsongsstart och hopp om bättring.
Dessutom skickar han en hyllning till både Bayern Munchen och Götene.

Lill-lördag med Holmqvist

Intressant vecka

Nu är det även nya erfarenheter även för mig. Vi i Skara FC har 0-9 och 0 poäng efter två omgångar i division tre.
Det är givetvis en jättetung period för oss. Men det är varken poängskörden eller de insläppta målen som oroar. Det är i detta fall att vi tappat vårat framgångsrika anfallsspel. Dock är det inte så mycket att att orda om. Jag är övertygad att bara vi får tag i vårat spel på offensiv planhalva så kommer poängen börja rulla in.

Det har redan sett bättre ut på träningarna och vi i laget har förstått  att det är en tuffare division vi har hamnat i. Alla kommer växa in i rollen och jag hoppas att redan nu på söndag att vi får våran första trepoängare. Sen hade vi haft tufft mot ett otroligt starkt Kållered ändå. Jag ser de som en het kandidat till seriesegern.

LFK Dam vann den ack så viktiga seriepremiären i derbyt mot Sil. Jag kunde inte se matchen då vi själva var i Kållered men denna match var nog mer en mental seger än just fighten om de tre poängen.

Utropstecknet i vår lokala fotboll är givetvis Götene. Nu piskade de Sävedalen borta med hela 4-1 och är för närvarande i serieledning.  Otroligt starkt och precis en sådan start Götene behöver. Nu ska de bli intressant att följa hur de jobbar vidare i denna nya situation de hamnat i.

För tillfället följer jag matchen mellan Corner och LFK Akademi ute Trässberg via Twitter. Lite gott skitsnack innan match och nu leder Corner med 1-0. Det mest anmärkningsvärda är dock att det redan är TRE utvisningar i matchen. Lagen bjuder upp till derby i alla fall.

Nu är det många seriepremiärer i helgen så jag ska försöka hinna se någon av dem i helgen.

Bryter av med att bara hylla Bayern Munchen lite. Vilken jävla match de gör under gårdagen. Dock är inte Barcelona i någon toppform men 4-0 och bud på mer är mycket imponerande. Problemet med Barcelona är att de bara har ett grundspel och de har själva otroligt svårt att förändra något när det väl inte fungerar. Jag är hur som helst otroligt nöjd att Bayern körde över Barca. Det är de värda efter den snöpliga förlusten i finalen i fjol.
Nu är det snart dags för Dortmund-Real och jag måste hinna käka hos svärmor och svärfar innan avspark så jag går över till de snabba:

 

– Jag önskar att Filip Andersson, Skövde AIK twittrar mer. Löjligt sköna tweets.

– Jag kunde trösta mig med att Barcelona fick stryk med 4-0 mot Bayern när vi pisk med 5-0 mot Kållered.

– LFK Akademi hade klack med sig i seriepremiär. Stort

– Skara FC är ett köpelag enligt skidåkaren Andre Myhrer. Tydligen därför vi har 0-9 efter två matcher. Låter rimligt?  Tomte

– Valentina Hanna, 15 år hade sitt livs tyngsta vecka. Hon hade väntat utanför Justin Biebers hotell i femton timmar och när han väl kom ut och visade sig var stackars Valentina och köpte vatten på pressbyrån. Otur

– Gräspremiär på söndag mot Kinna, gillas

– Undra vilken spelare i Vara, LFK akademi respektiver Corner som är snabbast ur duschen idag för att hinna till CL-matchen?

 

Ha en god fortsatt vecka och på återseende.

 

//Jesper Holmqvist

1 tanke på “”Det är givetvis en jättetung period för oss”

  1. Det var garanterat en varaspelare som var först ur duschen. I trässberg fanns det inget varmvatten så LFK A och Corner bytte om i Lidköping. Japp såäräseru./ APG

Lämna en kommentar