ANNONS:
ANNONS:

Dino Husic byter United mot Trässberg

Tränare i Lidköping United denna säsong.
Men nästa år blir det istället spel i Trässberg för Dino Husic.
”Dino blir ett perfekt tillskott till truppen med sin fina teknik och härliga bollbehandling,” skriver klubben på sin hemsida.

Lidköping United - Dino Husic
Dino Husic tog över som huvudtränare i Lidköping United inför denna säsong. En bit in i säsongen fick han dock hjälp av rutinerade Jörgen Sjöberg och duon ledde tillsammans United i årets division fem.
Men en bit in på höstsäsongen valde Jörgen Sjöberg att lämna klubben och i början av september var det Dinos tur. I detta fall var det dock inte av egen vilja, då klubben själva valde att ställa Dino åt sidan efter ett par i deras ögon olämpliga uttalanden i media (läs här)

Detta föranledde att Dino som även varit spelare i laget, även valde att inte spela de avslutande matcherna med laget. United åkte som bekant ur divison fem som tabelljumbo på 12 poäng och sedan des har rykten florerat kring kring klubbens vara, eller icke vara kommande säsong.
Laget är hur som helst anmält till seriespel 2015 och är placerade i division sex Lidköping. Men oavsett om United kommer till start eller inte kommer Dino Husic i alla fall att spela i denna serie. Dino har nämligen bestämt sig för att återvända till seriekonkurrenten Trässberg.

Så här skriver Trässberg på sin hemsida:
”Dino känner klubben väl och säger att stämningen i klubben och TBK’s målsättning att vinna serien nästa år, är det som lockar honom tillbaka till Trässbergsvallen. Dino blir ett perfekt tillskott till truppen med sin fina teknik och härliga bollbehandling.”

Dino blir Trässbergs tredje nyförvärv inför 2015. Sedan tidigare är det klart att Patrik Arvidsson och Per Martinsson (som även kommer att träna laget) finns med på planen nästa säsong.

———————————–
Dino Husic ser inte ut att bli den enda spelaren som lämnar Lidköping United. Lagets mittfältsmotor Gabrijel Matanovic har också gjort klart att det inte blir en fortsättning och ryktena talar just nu om att Corner och Råda ligger närmast en signatur.

Även tvillingbröderna Egzon och Ismajl Restelica meddelade till NLT i veckan att det inte blir någon fortsättning.
– För det första så har vi förlorat motivationen för att vara kvar. Vi tror inte på att det blir någon förbättring och det är dags och prova något nytt, säger Egzon Restelica som tillsammans med brorsan testat i Norra Härene, Mellby och Källby under de senaste veckorna.

Lidköping United-IFK Trollhättan
Ismajl Restelica

Egzon Restelica
Egzon Restelica

Lämna en kommentar