ANNONS:
ANNONS:

Eiwon Robertsson tar över i FC Gauthiod

Ska FC Gauthiod vinna tredje raka serien?
Ja, i så fall gör man det med Eiwon Robertsson vid rodret.
Den tidigare damtränaren tar nu över division fem-laget.

2013 vann FC Gauthiod en U-lagsserie och tog inför 2014 klivet upp i division sex. Väl där var det under fjolåret aldrig något snack och de rödblå vann serien i stor stil.
Således spelas det division fem-fotboll på Lunnevi under denna säsong när laget kommer att spela i den intressanta mellersta femman.
Men det blir utan Christian Luisa som ansvarat för laget sedan starten 2013. Christian lämnar enligt egen utsago laget på grund av familjeskäl och ersätts istället av Eiwon Robertsson. Det skriver klubben, via just Christian Luisa själv på sin hemsida.

Eiwon Robertsson tar över FC Gauthiod.
Eiwon Robertsson tar över FC Gauthiod.

Eiwon Robertsson har som bekant tränat IK Gauthiods damlag de senaste åren, men byter nu till herrar och FC Gauthiod. Någon renodlad assisterande tränare kommer han inte att ha, men en trio spelare i form av Sven Johansson, Philip Rigfeldt och Pontus Nilsson kommer att hjälpa honom under året.

Pontus Nilsson
Pontus Nilsson

Just Pontus Nilsson väljer alltså att byta från IK Gauthiod till FC Gauthiod. Minns att Pontus inför fjolåret lämnade ENV som firad skyttekung i just division fem. 2014 skulle han återvända till Gauthiod och division två, men en skidolycka gjorde att han tvingades operera knäet och missade hela säsongen.
Nu ska han alltså återigen spela i division fem. Blir han skyttekung på nytt?

Sedan tidigare är det också klart att Niklas Nyholm lämnar laget och att Jonas Larsson som assisterat Christian Luisa kommer att flyttas upp i IK Gauthiod för att ha samma roll i klubbens division två-lag.

Lämna en kommentar