ANNONS:
ANNONS:

Elias Fogel är Tråvad/Larvs nye burväktare

Anders Roos lägger handskarna på hyllan.
Men nu har Tråvad/Larv hittat en ersättare.
21-årige Elias Fogel från Arentorp/Helås blir lagets nye målvakt.

Tråvad/Larv gjorde en fullt godkänd säsong som nykomlingar i division fem under den gångna säsongen. Till sist blev det sjundeplats, där avståndet till topplagen var mindre än det till lagen under strecket. Via en fin offensiv var man seriens fjärde målgladaste lag, men orsaken till att det inte blev en bättre placering stavas försvarsspelet.
Nu gjorde försvarslinjen och målvakt i Tråvad/Larv absolut ingen dålig säsong, men snittet på nästan 2,5 insläppta mål per match vittnar om att det finns mer att jobba på när det kommer till försvarsspelet.

Förhoppningsvis ska lagets senaste nyförvärv hjälpa till att hålla nere siffrorna i matcherna. Elias Fogel från Arentorp/Helås har nämligen bestämt sig för spel i division fem-klubben och han ersätter därmed 39-åringen Anders Roos som lägger handskarna på hyllan och fokuserar på jobbet som målvaktstränare.
”Elias är 21 år och besitter en stor potential, med sin enorma räckvidd är han fruktansvärt svår att överlista. En oerhört ambitiös, trevlig och härlig individ som således kommer passa alldeles utmärkt in i vår spelartrupp. Vi är mycket glada över att signerat Elias och ser med spänning fram emot att se honom i Tråvad/Larv-dräkten.” skriver klubben på sin hemsida och så här säger Elias själv.

– Känns skönt att vara skriven för Tråvad/Larv och att allting är klart. Ser med spänning fram emot att börja träna och spela! Känns som vi är kapabla till en bättre tabellplacering än vad som blev fallet i år. Jag tycker mycket väl att vi ska sikta på att vara med i toppstriden när säsongen närmar sig sitt slut. Vi har spelare och trupp för det! Gäller bara att alla är med och tränar och går in för det ordentligt, säger Elias.

Lämna en kommentar